Leyla9292 Merveyrdm2303 aralık anneleri daha çok post paylaşsın da günlerin geçtiğini bileyim☺☺aralık hiç gelmeyecek aylar varmış gibime geliyor..bizde 12 aralık için gün aldık bakalım artık.inşallah bi sorun olmaz..çok yoruldum ilk günden beri günler saatler durmuş gibi.
Sevalersin 2 Aralık benim de planlı sezaryen, aşırı heyecanlıyım o kaygıyı bir an önce atmak istiyorum üzerimden.🤦🏼♀️😳
Merveyrdm2303 Leyla9292 bende kendimi biraz bitik hissediyorum ne yalan söyleyeyim sabır çoğu gitti 😌🍭🍭
Canan_irem96 Benim eşim yigenim babam 3 5 7 aralik dogumlular (takintili kiskanc titiz kiyafete duzene duskun ve cok merhametliler ilgiyi de seviyolar )bahlari acik olsun hayirlisiyla kucaniza alin ins
Leyla9292 Merveyrdm2303 ay inşalla kalanı da çabucak biter hiç rahat değilim hiç üçüncü sezeryan im olacak bakalım
20182019 Leyla9292 2 sezerynn nasldi cnm beldn uyusmlimi oldun ilki bnm geneldi 2 cyi belden uyusmli istyrm
Kubraaas @Merveyrdm2303 ben de 37+2 deyim de daha gün verilmedi. Ne zamana verir diye meraktayım. Hayırlı olsun kolayca atlatırsınız inşallah.
Leyla9292 20182019 ikinci spinal oldum devlete ama çok kötü geçti onun için pgmdg genel istiyorum özelde olacam yine. Ama herkesin bünyesi aynı değil spinal olup memnun kalanda çok.