Mustomer Winnie bende arıık tedirginliğim başladı değişik hissediyorum sanki o suyun içindeki hareketleri bile aşağı baskı yapıyor gibi oluyor arada kötü düşünmemeye çalışıyorum inşallah erkenci davranmazlar
tuba-ozdogan 22+6 bugun bızde koz bebiş beklıyoruz bı tane oğlum var bırden bole karnımdan özel bolgeme elektırık carpması gıbı bise okuor sanıyelık normal mi ya 😁
Cicegiburnundamom tuba-ozdogan o hissi bir tek ben yaşamadığım için sevindim şuanda ben o anda tekme attigini hissediyorum
Fatmaa01 Cigdem0707 yaa aynıyız bnmde 8 mart 😊inşallah tam zamanında doğarlar sağlıkla. Benimde oğlum olacak inşallah
Cigdem0707 Fatmaa01 daha önce konuşmuş muyduk 😀evet 8 mart ama.ben nedense kızımınn daha önce geleceğini düsünüyorum
Fatmaa01 Cigdem0707 hatırlamıyorum 🙈 bnmde previam bnde çok korkuyorum. Çokta erken gelmesinler canm 🙈😍
Dilankenger Hulya90 hayır canım benimki 16 martta 38. Haftam bitiyor 39 olmuş oluyorum . tekrar baktım . banu çiftçinin programında da öyle
Kbrbydk _kubranurr_ canım kantaron ve kakao yagina başla. Ben daha baslayamadim yattigim için hastaneye gitmeyi bekliyorum fırsatın varsa başla
Kbrbydk Dilankenger canım valla 23+6yiz şimdi 4.5 kilo aldım. Bebek iki hafta once 500gr di salı günü kontrol var kaç gr olmus bakicaz. Senin durumlar nasıl?