little_mom_141 Dilankenger annemle farklı şehirlerde olduğumuz için ne alırsa ben razı oluyorum 😂 ama zevki güzeldir beğeniyorum bende alsam aynılarını alırdım diyorum 😂 benimde ilk çocuğum bende çok heyecanlıyım ❤️ Doğuma da çok var günler geçmiyor. Ne zaman doğumunuz? Kaç haftalıksınız
Dilankenger little_mom_141 22+2 deyim bugün . mart sonu gibi doğumum heralde . tabi sezeryan düşünürsem mart başı olacak kararsızım açıkçası bu aralar korkuyorum sanki normal doğumdan . siz kaç haftalıksınız
biranne37 Dilankenger 24+4 canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin hangisi rahat olacaksa o olsun 🙏
little_mom_141 Dilankenger ben bugün 24 oldum. Eğer bir sıkıntı çıkmazsa 12 Mart Doğum. Neden sezeryan ihtimaliniz var? Kötü birşey yok inşallah
Hulya90 Dilankenger benimde 21+1. İlki sezeryan bununda sezeryan düşünüyorum. Sezeryan olursa mart başı yazmışsınız 38haftada olmuyor mu sezeryan mart 25falan oluyor
Myisland Elifaka normal canım bakalım.bu nasıl olcak. Hayırlısı hangisiyse o olsun. En azından senin tarihin belli oluyor. 😀
Elifaka Myisland valla oda belli olmuyo canimcm yolcunun gelecgi ile bebisin gelecegini allah bilio demisler dogru 😅bazilari var 7. Ayda 8 ayda hemen bebis gelio rabbim zamaninda gondersin bebislerimizi 🤲🤗
Bgiritli94 Dream_miraclee bende 22+6 oldum detaylı ultrasona girdim bebeğimin kalbinin 3 ana damar çıkışını göremedi radyoloji uzmanı pozisyondan dolayı bir kaç günsonra doktorum bakti oda anlayamadi cuma gunu perinatoloji bakıcak bakalım insalah bise çıkmaz ya
Winnie 24+6yım bende, 2 gün önce bebeğimin döndüğünü söyledi doktor, sizce çokmu erken bi sıkıntı yaşarmıyım Mart anneleri ??
Ebruli_11 Bende şükürler olsun 24 oldum ☺️🙏 catlaklarimin oluştuğunu kaşıntıdan anlıyorum ve bebe yagi kullanıyorum ovaliyorum her akşam. 💙 Rabbim sag sağlim vakti zamanında yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏😍💙
Dilankenger Hulya90 hesaplarıma göre 38.hafta martın ikinci haftası oluyor . yanlış mı hesapladım . 38.hafta bitmeden sezeryan oluyor