Cigdem0707 Lina55 ayy cok iyi hayirlisi insallah.8 mart gosteriyor benim kizim dayanirsa😀Istanbul buyukcekmecdddyiz siz
Lina55 Cigdem0707 masallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip eder insAllah 😊 bizede 10 mart dedi doktorumuz bakalim 😊 Samsundayiz bzde
Fatmaa01 Cigdem0707 yaa aynıyız bnmde 8 mart 😊inşallah tam zamanında doğarlar sağlıkla. Benimde oğlum olacak inşallah
Kbrbydk Ben çatlamaya başladım yaaa. Basen ve kalcam mor mor olmuş. Her gün sabah akşam yagliyorum aslında frei öl ve bebek yağı. Ama artık kantaron ve kakao ya baslicam😑23+2 olduk
Cigdem0707 Lina55 ya düşünmedeyiz hala kararsıziz cok secenek var bakalim napacagiz. AMA EN eglenceli yani alisberis bence😂
Kbrbydk Cicegiburnundamom benim ergenlikten kalcam komple çatlak zaten alistim yeter ki gobegim olmasın🙄🙄🙄
Lina55 Cigdem0707 anladim canim.evet alisveris cok eglenceli oluyor kiz çocuklarının kiyafetleri alisverisi bambaska oluyor zaten 😁😁
Cicegiburnundamom Gul_33 evet Allah hepimizi yavrusuna kazasiz kavustursun cok farklı duygular güzel telaslar
Myisland Cicegiburnundamom 1 saat sonra 23 haftalık. Ilk gebeligimdeçatladığı için şuanda catlicak yer yok 😀
Cicegiburnundamom Medine_1992 inşallah başlamaz kaşısan çatlayacak diye korkuyorsun kaşımasan olmuyo😊😊