Gucluoya Kızlar bebisin hareketlerini cok az hissederdim hep. Ama bugun hic durmadi sürekli hareket etti. Bu kadar çok hareket etmesindede korktum. Ilk gebeliğim tecrübesizim 😐
Snur94 Gucluoya bende 17. Haftadayım bugün resmen durmuyor pır pır sürekli yorulmadım da ama dinlendim de sayılmaz neden öyle anlamadım
Prensesannesiiii Gucluoya ben günlük azar azar hissederdim. Bugün hiç hareket etmemişti çok korktum 1 saat önce ard arda tekme atmaya başladı ama ilk defa bukadar büyük bi tekmeydi😍 bence ne güzel hareket ne sorun olabilir ki etmezsede korkuyoruz 😏
Duygucoban Gucluoya canim kokma bazen bende cok korkuyordum ilk zamanlar hic durmuyordu simdi gece uyutmuyo baxen bebis hareket etmiyorsa siknti korkma sen oynasin annesi
Gonulbzkrt Gucluoya 30 dan sonra hatta 25 den sonra falan hic durmuyor ustelik oynama sekki degisiyor yani balik gibi hissedersin ilerledikce benim de hic durmuyor hatta artik gun de 10 hareketin altina dusmesin dedi doktor 34 haftalik benim de bazen acitabiliyor oynadiginda
Gucluoya Snur94 Bi anda bi kerede böyle olması sizide düşündürdü dimi ? Bide benimkiler tekme. Bi sıkıntısı olmasindan korkdum ama sıkıntısı olsa hareket etmezdi hiç dimi. 😑
Gucluoya 21+3 um. Tekmelerini hissediyorum Bu kadar hareketli deildi hatta bazen zorla çikolata yiyodumki oynasin die. Ama sabah 10 dan beri durmuyor tekmeliyor.yani hicmi uyumaz bebi. Simdi durdu Bi sıkıntısı olabilir mi ondan korkdum. Yine basladi simdi.
RabiaKtkc Gucluoya bizde 16 haftalıkken başladık 27 olduk bugün ve gün içinde sadece 2, 3 saat rahat duruyo doktorum normal hatta iyi bisey diyor Bide bana sorun 🤣🤣🤣🤣🤣
Emel41 Gucluoya Bende seninle aynı hafta aynı gundeyim canım benimde öyle çok hareket etmeye başladı hele akşamları sürekli tekme 😃 bı ara karnımın dışardan hafif şişip indigine şahit oldum 😂 yarın doktor kontrolum var doktorumada sorucamda normalmi diye
Emineslh Gucluoya bugün baya bi yordum kendimi ve ilk defa icimde sizin gibi pır pır oldu 3 defa bidaha olmadı sadece sağ tarafımda gıdıklama gibiydi anlayamadım ilk
Gucluoya Emineslh Ben 18. Haftada hissetmeye başladım. Şimdi böyleyse sizi düşünemiyorum benim haftamda. 😂👍🙏☺
Gucluoya [bilinmeyen] ☺ hareketlerini hissetmek çok güzel. Bi sorunu olup olmadığını bilsek tabiki mutlu olurum. 🙏 Hiç uyumadi. Inşallah havalardandır. Biraz hava almaya çıktım bugün. 😶☺☺
Gucluoya Prensesannesiiii 😁 etmesede korkuyoruz çok etsede doğru. Hiç durmamasi normalmi sabah 10dan beri
Gucluoya [bilinmeyen] evet bende şaşırdım ilk hareketini hissedince biraz balık etliyim çünkü.2 gün önce hiç oynanıyordu dün bi ara yokladı durdu bugunde hiç uyumadi sanırsam. Bi kaç kere 20 dk durdu diğerlerinde o kadar durmadı bile.
Gucluoya RabiaKtkc iyi şükür. 🙂 hiç durmasana normal dedimi. sanırım bugün kilo aldida hissediyorum🙂 rahatladım . 🙂
yagmurpelit [bilinmeyen] valla kiz ozellikle ben mesela arabaya binince muzik cok aciksa feln blyle karnm durmuyor😂
Gucluoya yagmurpelit haha. Ama müziğin ritmi önemliymiş. Ona göre kalp atışları değişiyormuş.☺☺ Şimdi bana karşılık vermeye başladı. 🙏☺
Gucluoya Gonulbzkrt iyi rahat olduğunu bilsek yeter. Benim 1 saatte 10 hareketi gecdi bugün. O yüzden çok korkdum
Gucluoya [bilinmeyen] inşallah öyledir sadece 😁 yoksa hareketlerine sevinsemmi sevinmessemmi korkdum. Şimdi yarın butun gün yatar. 🙂