Nasippp Poncik77 vakti saati gelmiş demek ki rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin kucağınıza aldığınız günleri görün canım darısı başımıza 🥰🤲🏻
Papatyam2017 Poncik77 boşver hatırlamak bile istemiyorum kısacası kabusum olmuşlardı hem bana hem karnimdakine müsallat olmuslardi rüyalarım gecelerim çok kötüydü ben kurtuldum çok şükür kızımda evet sular muskalar dualar ile elime aldım çok şükür
Poncik77 Papatyam2017 bende sürekli rüyamda korkardım ama görmezdim varlığını hissederdim sadece sonra hocaya muska yaptırdık koruma duası artık çok şükür görmüyorum öyle rüyalar seninde böyle miydi DİE sordum cnm 🙂
Poncik77 Mehtapakgl valla hiç bi belirti yoktu sperm testi yaptırdığında çıktı antibiyotik kullandı bi kutu geçti
Nasippp Mehtapakgl o zmn yoktur canım bizde cumartesi günü yaptırdık tek enfeksiyon var dedi o kadar.
Momof2child Canim Enfeksiyon cok ciddi olmamis ki doktor oyle soylemis INSALLAH RAHATLIKLA HAMILE KALRSN
__birafitap__ CemrePektas spermde enfeksiyon kısırlık mı yapiyor😓 benim eşimin sonuçlarında da 18 20 lökosit yazıyor yani enfeksiyon hic gebe kalamadim sorun o olabilir mi acaba😭
Nasippp __birafitap__ üzülme canım ya her duyduğumu gerçek değil. Bu postun sahibi benim zaten senin postuna da yazmıştım. İlaçla geçer umarım stres yapma kadın doğum doktorum hiç sorun değil demişti spermde enfeksiyon ama biz takıyoruz istemsizce 😓
__birafitap__ Nasippp bugün kadın doğum doktoruma verdim sperm sonuçlarını bu çok büyük bi sorun 20 yazıyor lökositde ürolog ilaç yazmalıydı dedi. İltihap spermleri öldürüp döllenmeye izin vermiyormuş kuzum😔
Nasippp __birafitap__ evt döllenmeye izin vermeden spermler ölüyor. Ama tedavisini olunca geçer inş🤲🏻 Başka bir ürologa da gidip gösterin canım o doktor neden ilaç vermedi anlamadım zaten 🤦🏻♀️