Nefes123 Kızlar bugün adetimin 2 günü ama adet olmadım sarı akıntı geliyor normalde hiç gelmez idrar testi yaptım negatif çıktı öyle olupta hamile olan varmı ?
Asafkivancannesi Nefes123 Evet benim idrar negatif cıktı ertesi gün kan testi yaptırdım beta 113 cıktı
Kubra_s Nefes123 benimde negatif olmuştu adet zamanımda baktım 40 gün oluyor en iyisi doktora gitmek dedim orada ögrendim
Snszasla Nefes123 benimde adet geçti bugün 7 gün oldu ve halen adet olmadım ama 4 gün önce test yaptığımda negatifti bende de akıntı oluyor adet belirtisi de yok ama negatif anlamadım gitti 🤦♀️🤷♀️
Elif_kocaturk Snszasla benim geçen ayda gecikmişti 12 gün korunmayı da o ay bırakmıştık eğer aynı durumdaysan normal olabilir sanırım korunmayı bırakınca da düzensizlik oluyormuş 🙄 Inşallah hamilesindir 🤲 15 gün sonra idrarda anca belli oldu diyende çok var
Snszasla Elif_kocaturk 2 ay önce eylülde kimyasal yaşadım bir ay korundum sonrasında kimyasal kanaması geçip 1 ay dolunca kanama tarihinden bir hafta sonra gecikme ile adet oldum bu ay da 7 gün gecikti ama ondan mı kaynaklı yoksa gebelik den mi kaynaklı emin de olamıyorum belkide adet olurum ama belirsizlik devam ediyor
Elif_kocaturk Snszasla düşündüğün icin psikolojik olarak gecikmiştir olabilirsin ama hamile olma ihtimalin de yo k değil sonucta umarım inşallah gönlüne, gönlümüze göre olur az daha bekle bakalım neler olucak hayırlısı olsun inşallah canım 🤲
Snszasla _Honeybee_ baya gecıkmıs ama seninki ya gerçi benim gecikmede o yöne doğru gidiyor test ler in negatif mi çıkıyor
_Honeybee_ Snszasla gecikmemin 6. Günü kan testim 1.8 çakınca negatif diye daha test falan yapmadım ama hala ne gelen var ne giden🤷🏼♀️
Snszasla Elif_kocaturk haklısın canım psikolojik olma ihtimali de yüksek hayırlısı olsun hakkımızda dediğin gibi 🤗rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin isteyen herkese 💐
Snszasla _Honeybee_ ben kan testi de yapmadım kimyasal gebeliği öğrendiğim de 15 beş gün geçmişti adetim bakalım bugün 8. Gün biraz daha geçsin yedek test var evde negatifdir diye elimi bile atmıyorum ne olacak bu halimiz bilmiyorum valla 🤦♀️Sürekli akılda var mı düşüncesinin olması da kötü 😒ama rabbim hayırlısını versin varsa yoksa da hayırlısı olsun ne diyelim 🥰💐
DiplomaliEvHanimi Bugün tam bir hafta oldu hala gelen giden yok dün prodektor Yaptim negatif çıktı anlamadım Niye gelmiyo 🙄
Hayal95 DiplomaliEvHanimi Geç yumurtlamadan kaynaklı canım yumurtlama tarihini biliyor musun belki daha yumurtlaman olmamış yada adet gününde falan yumurtlama olmuş olabilir.. Yumurtlamayı ne kadar geç görürsen adetin de o kadar geçikir
Busr_Akbay Nefes123 benim de bir gün geçilmişti testim negatif çıkmıştı.. iki gün sonra tejrar yaptım cok silik bir cizgi çıkmıştı ☺️ suan 10 haftalık bebegim. Benim de ilk sarı akıntılarım vardı