Sermec Belirsiz inşallah canım rabbım sana da tekrardan nasıp etsin inşallah 🙏 umudunu kaybetme ben kürtajdan 2 adet sonra hemen hamıle kaldım inşallah sana da nasip olur 🙏 🙂 ❤️
Belirsiz Huzurumuz canım ben de 4 gün arayla prediktor yaptım aynı siliklikte belki de bizimki de sıfırlanmadı daha
Huzurumuz Belirsiz zaten benım betam yavas yükselmıstı 7. Haftamda 7600cıvarıydı bir ayda nasıl sıfırlanamdı anlamadım .
Belirsiz Huzurumuz bilmiyorum kuzum dilersen sen de 40 güne kadar bekle ben o zamana kadar bekleyip o zaman doktora gideceğim
Huzurumuz Belirsiz iki gün arayla baktırsak kan testınde cıkar da ortalıgı ayaklandırmak ıstemıyrm hastaneye gıt gel sıkıntı saglık ocagı bakmıyor küçük bır ilçe beta ıcın hastaneye gıdın dıyor
melikeyakisikli Belirsiz aynı şekilde bende yaşadım canım anca 2 ayı buluyor sıfırlanması hormonların düzene girmesi bende test yapmıştım silik çıkmıştı doktora koşa koşa gittim o böyle söylemişti
Belirsiz Huzurumuz aslında ben de evdeyim iki gün arayla baktırmak mantıklı geldi bana doğru. İki günde bir çıkar ya da iner de öyle anlarız canım. Hayırlısı olsun kuzum
Huzurumuz Belirsiz baktırdım cnm baska bır yerde dört gün sonra baktrdım 2,55 cıktı. Düşmemıs hıc sasırdım ama yükselme de yok. Regl de olmadım doktora gıdıcem kürtaj olalı 40 gün olacak nerdeyse
morcivert Belirsiz ben 50 gün sonra regl oldum, duphaston diye bir ilac verdi doktor onu kullanınca ancak regl olabildim hic regl belirtisi de olmadı normalde göğüslerim buyuruyordu ama bu sefer olmadı hormonlardan dolayı fazla gecikiyor galiba