sumosgoksu Belirsiz Sağ ol canım Allah isteyen herkese nasip etsin kardeşim de o şekilde hamile kaldı şu an ikinci istiyorum 5 aydır olmuyor Allah'tan hayırlısı bakalım dediğin gibi her şey nasip geleceği varsa bir şekilde oluyor
Belirsiz sumosgoksu inşallah tez zamanda olur kuzum. C life bitkisel macun bir bak istersen instadan sağlıklı bir şekilde hamile kalıyor herkes Bir ara göz gezdireyim deyip görmüştüm.☺️
Belirsiz sumosgoksu düşün 35 gün oldu benim. O zaman bir kaç gün sonra yeniden gebelik testi yapıp kan testi vericem muhtemelen canım sağol.
Belirsiz cerrah61 tamam canım benim çok sağol bu bilgi yetti bana ❤️inşallah eli yüzü düzgün bir bebişin olsun sağlıkla kucağına al 🙏🙏
cerrah61 Belirsiz aminnn diline sağlık hepimiz saglikla hayırlısıyla alalim kucaklarımıza inşallah 🤲🏻😍
Mebos Belirsiz kürtaj olduktan sonra sıfrılanması gerekiyordu zaten canım yada bir kaç gün sonra sıfrılanmış olması gerekiyordu
Mebos Belirsiz kürtaj olduktan sonra sıfrılanması gerekiyordu zaten canım yada bir kaç gün sonra sıfrılanmış olması gerekiyordu
Sermec Belirsiz hatta 43. Kan vermiştim hala 6 cıkmıştı 48. Gun de tamamen sıfır oldu sonra adet oldum
Huzurumuz Benim de tam 30 gün oldu kürtaj olalı adet olmadım aynı şekilde predictor gebelık erken gebelık testi yaptım ıkı gün arayla hep silik cıktı . Belkı de test yanlıs çünkü hep aynı siliklıgı verıyr. Hıc koyulasmadı bı hafta oldu gene koyulasmadı
Sermec Huzurumuz canım hala eskı gebelıgın kan degeri var benım 7+1 de bebegımın kalbı durmuştu kürtajdan 43 gun sonra kan verdim 6 cıktı gebelık sandım sonra 48.gun sıfırlandı deger adet oldum
Belirsiz Huzurumuz canım ben de 4 gün arayla prediktor yaptım aynı siliklikte belki de bizimki de sıfırlanmadı daha
Kedili_Anne Belirsiz benimki 45 günde sıfırlanmıştı canım. Gecikmeler normal kabuş ediliyor. 45 günden sonra olmazsa doktora gitmekte fayda var. 🍀
Sermec Belirsiz inşallah canım rabbım sana da tekrardan nasıp etsin inşallah 🙏 umudunu kaybetme ben kürtajdan 2 adet sonra hemen hamıle kaldım inşallah sana da nasip olur 🙏 🙂 ❤️