Nurunilkmucizesi Bsr-shn123 inanın kadın doktor genc kız kende hiç tercihim olmadi ciddi anlamda anlama problemleri var . Ama bir gün bir karişikliğa düşersen ki inşAllah düşme Naci bey’e gelebilirsin seni senden cok düşünecektir emin ol.
Bsr-shn123 Nurunilkmucizesi ya gerçekten bu kadın doktorlar cok sorunlu yuldızlı bana cok uzak işte bırde 32 haftalık oldum bu saatten sonra acaba özelde doktorlar bakarlarmı bakmıyorlarmiş
Hkmt Nurunilkmucizesi cnm benm pzt kanamam oldu mesela gecen hafta aradik karadenizi ama yok dedi doktor madem 17.00 24.00 neden yoktu ki aksamdı kanamam oldugunda
Nurunilkmucizesi Hkmt Geçen hafta izmirde kongredeydi benimde randevumu iptal etmiştim bu hafta geldi. ☺️ Benim kontrolumude o yürütüyor suan. İyisinizdir inşAllah Allah bağişlasin.
Hkmt Nurunilkmucizesi ben ayni hastanede İlhan beye gidiyorum canim plasenta rahim agzini kapattigi icin kanamam olmus bu yuzden acil kadin dogum aradik sans demekki 🤷🏻♀️
Nurcan6148 Hkmt İlhan amca kayınpederim kuzeni eşimi ve kardeşlerini hep o doğurtmuş çok tecrübeli.Kayinpederim cok israr etti ona goturelim diye ama ozel hastanelere kesinlikle guvenim yok.
Nurunilkmucizesi Bsr-shn123 Bsr-shn123 Bakarlar neden bakmasinlar Naci bey cok anlayişli gelip gorusenilirsiniz dinliyor oneriyor ve 30 yıla yakın bir doktorluk tecrübesi gelip konusuncada karari siz verirsiniz hem.
Esmayusuf33 Bsr-shn123 ben normalde gumushanedeyim ama burda ozel bir hastane olmadigi icin medical park karadenize gidiyorum doktorum nebahat hanim 36+3 haftalik hamileyim🥰🍭