Cigdemmcey Musal bugun doktorumla konuştuk bu konuyu ben 34 haftayım bu haftada doğup 1 gün bile yatmayan bebekler var dedi canım
Afifeelif Ayy bende merak ediyorum erken doğum riskim var 35+2 olduk ama ilaçlarla bakalım, bugün kestik ilacı.. Sağlıklı olsun meleklerimiz..
Musal Afifeelif benimde erken Doğum riskim var 34+1 haftalığım ama ilaç kullanmıyorum.. doktor sadece yemek ve lavoboya kalkmam için izin veriyor.. ama ben pek yatamıyorum ya elimde değil.. genelde oturuyorum ama bana yat dedi yatamıyorum.
Musal Cigdemmcey bebeğim 36 haftayla uyumlu ama 34 haftalığım inşaallah zamanında doğar ama yine de korku oluyor insanda
Dryl 34+4 tansiyon problemim çıktı. Eğer düzene girmezse erken alıcaz dedi doktorum. Kilosu geriden geliyor. 34. Hafta da 2100 gr dı. İnş her şey yolunda gider de zamanında gelir. 🙏
denizadaalpp hic belli olmuyor kuvez işi kilosuda pek onemli degil ciger gelisimi falan onemli sindirim sistemi .. 34te girmeyende var 38de girende var tek duamız saglikli olsun
Musal denizadaalpp öyle amin inşaallah.. bana bir hafta önce belki erken gelir diye ciğer geliştirici vurdular.. rabbim hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah