Alparslanmoms Dilarasavull44 adetten 4 gün önce 21 çıktı . Ben tekrarlamadım testi kendimi o strese hiç sokmadım adetim 5 gün gecikince doktoruma gittim 5 haftalıktı keseyi gördüm 1 hafta sonra kalp atışını duyduk derken 40+1 de kavuştuk 😊 Malatyalımısın
Alparslanmoms Dilarasavull44 ben 5 haftalıkken keseyi gördüm cnm test fln yapmadık adetim 5 gün geçtiği gün doktora gittim keseyi gördük . Senin kaç gün gecikti . Eşin hemşerim o zaman 😊
Sebnemmzade Dilarasavull44 bende gec dollenmeydi simdi 28ci haftadsyiz yolunda her sey sukur ilk onnce dis gebelik sandik Amma sukur her sey olunda)))
Minnosannis01 Dilarasavull44 kimseyle kıyaslama cnm benim 3300 dü. Dr kan ve hormonlara göre değişir herkesin dedi.
Shrozbek Dilarasavull44 evet 5+1 de gittim gördüm daha önce gitmedim zaten gozukmuyo öncesinde sadece değerlerimi takip ettim ben kan vererek
Merryy Dilarasavull44 adet olmam gereken gün 7.4 tü değerim daha çok yeniydi muhtemelen 3 haftalık falandı
Merryy Dilarasavull44 normalde 10+6 haftalığız ama ultrasonda 6 gün geriden geliyoruz geç döllenme olmuş dedi doktorum en son 10 gün önce gitmiştim kontrole şimdi arada ki farkı yakaladı mı bilmiyorum ☺️
Shrozbek Dilarasavull44 amin canım sende hayırlısıyla alırsın inşallah kafanı karıştırma herkesinki farklı olur