lazkizi61_ Kaysenur61 benim çok toplanıyor özellikle sağ tarafa biraz ağrı bile yapıyor bu gece hep toplandı hiç uyutmadı valla😐35 iz bizde
lazkizi61_ Simsim6 nst de sanciniz çıkınca çatı muayenesi yaptımi doktorunuz ? yani hemen bakıyorlar mi altan
Simsim6 lazkizi61_ evet hemen bakti normalde 37de yapicakti cati muayenesini 35te yapmis oldu sanci cikinca
tbakyavtr kartanesi02 canım bende seninle aynıyım 36+3 ve benimde cuma kontrolum var ama doktorum çatı muayenesi yapıcam demedi yapar mı acaba yinede
kartanesi02 tbakyavtr bilmem ki ben bu cuma gittim haftaya cuma çatı muaynesi yapıcaz dedi zaten ya 37 yada 38. Hafta yapılıyor belki durumuna göre yapar ben sancılarımın arttığını söylemiştim bebekte baya aşağı indi artık belki o yüzden 37 de yapmak istemiş olabilir
Kaysenur61 kartanesi02 ya aslında beslenmem çok iyi 17 kilo aldım ama minyon bi bebek olduğu için çok kilo almıyor
kartanesi02 Kaysenur61 hım oda olabilir ben 9 kilo aldım tabi bende şeker biraz yüksek çıktı yediklerime çok dikkat ediyorum hatta normalde meyve hiç yememem lazım ama ben biraz geliştirsin diye bu ay biraz muz yedim mecburen o yüzden çok kilo almadım bebekten de kaynaklıdır dediğin gibi sağlıklı olsun da inşallah çok kilolu olmasına gerek yok
Simsim6 lazkizi61_ benim de ilk ve ben hazirliksiz yakalandim ama oldu bitti korkulacak birsey yokmus😊evet ortu gibi birsey orterek yapti
kartanesi02 Simsim6 gerçekten kolay mı çatı muaynesi ben cuma gelmesin istiyorum aşırı korkuyorum farklı sıkıntılarımda olduğu için özel bölgeme dokunulduğu an kasılıyorum kasılırsamda çok canım acır diye korkuyorum 😒
Simsim6 kartanesi02 kasilirsaniz aciyabilir belki ben kendimi rahat birakmaya calistim can yakan birsey degil zaten sadece bir his, özel bolge gibi dusunmeyin herhangi bir yerinizi elle muayene ediyormus gibi dusunun belki yardimci olur🤔
kartanesi02 tbakyavtr belki bi sonraki haftaya yapar sen yinede hazırlıklı git yapacak olsa söylerdi ama nolur nolmaz
Simsim6 kartanesi02 insallah cok rahat gecer sizin de hic kasmayin burda abartildigi gibi bisey asla degil
Azramemre kartanesi02 bende 35+4 haftalıgım aynı adet agrısı gibi kasıkta belde oluyor bı kaç gündür ara ara böyle bu sabahda bya agırdı dogum sancısı nedır bılmıyorum napcagımıda bılmıyorum persembe doktora gıdıcem migdem bosaldı cocuk asagıda duruyo toplanmış 5parmak boşluk 😒dogummu yaklastı szce
kartanesi02 Azramemre bende anlayamadım ama çoğu kişide aynı şikayet var sanırım normalmiş yinede dikkat etmek gerek tabi biraz yürümek rahatlatıyor sizde deneyin ben sancı yada bel ağrısı başlayınca hemen evi turlamaya başlıyorum ağrı geçiyor biraz yada masaj yaptırın eşinize çok iyi geliyor
Merveyrdm2303 Ay bende 36.3 herkesin yaşadıklarının aynısı bendede var bugün gittim kontrole nstyede girdim sorun olsa doktor söylerdi ama ani bişeyin olursa gece gündüz ara dedi sadece aralık 2 de doğumum sezaryen 🧟♀️
kartanesi02 Merveyrdm2303 neden sezeryan yapıyorsun yani sebebi ne bende bi takım sıkıntılarımdan dolayı düşünüyorum ama bi yandanda normal yapabilir miyim diye zorluyorum kendimi
Mugge_1 Bende 36+5 im sol kasık ağırısı olduğu gibi adet ağrısı gibi ara ara yokluyor. Bugünlerde de değişik bişe oluyor mesela oturduğum yerden kalkınca yada yattığım yerden vajinama doğru hafif sızı hissediyorum iğne batması gibi sonra geçiyor tabi..
kartanesi02 Mugge_1 aynı şekilde bende hissediyorum onu hatta korktum açılmamı başladı acaba diye o yüzden sürekli yatıyorum açılıyorsa daha çok açılma olmasın diye tabi çözüm olur mu bilmiyorum