lilayda tabi erken doğum riskim herzaman vardı zaten 30 haftalıken hastanede yatım 2 hafta sırf doğum olmasın diye neyse sonra 37 haftalık olduğumuz gün saat 11 de sancım başladı ama hiç doğum sancısı olabileceği aklıma gelmedi bide eşimle tartışmıştık onuda aramadım saat 2 oldu dayanamadım hastaneye gittik eşimi eve gönderdiler doğum olmicak sancısı war ama sebebini bilmiyoruz dediler sonra eşim eve geldi ben yanlış kaldım telefonumuda evde unutmuştum eve gelince telefonumu görmüş bana getirdi geri oo sırada hazır gelmişken bi lavaboya giddicem yardım et dedim lavabo ya girer girmez kan geldi tabi oo nişanmış sonra doğum iki saate kadar olur dediler bi sevindim ama oo kadar zordu ki allahım ne olur al canımı artık diye yalvarmaya başladım bide benim rahmim çok çükükmüş ondan çok zorlandım ailemde çok uzak bana sonrada çektim çektim sabahın 5 inde doğumum oldu yani doğurdum😂😂 ama oo anı hiç unutmam nasıl doğdu bi rahatladım bi rahatladım ama siz siz olun bol bol yürüyüş yapın çünkü ben ayağa bile kalknamıştım sırf düşük riskim war diye 😂bi oo kadar da tecrübesizdim tabi uzun oldu canım hakkını helal et