Happymamizmir Haftada gittim en son doktora doktorum nerdeyse 1.5 ay sonra tekrar gel kontrole dedii 20 ile 22 arası detaylıya gir dedi bir hafta sonra bana gel dedi
HilalAltun Happymamizmir ben 11 oldum.. muayeneden tam bir ay sonra çağırıyor doktorum. 34 ten sonra 15 günde bir. 37 den sonra her hafta.. ilk yavrumu da bu doktor da doğurdum. Şimdi ikinci hamileliğim yine aynı doktora gidiyorum ☺️
Busra_karadag Happymamizmir canm bende 15 haftalık iken gitmişdm banada 20 haftada gel dedi ben ragatsozlamdım 16 da tekrar gittim şimdi bu hafta perşembe cuma gidicem cunki col agrım var ama genelde işk zamnlar bi sorun yoksa ayda 1 cagırıyorlar
NurGrlek Happymamizmir 31 kadar ayda 1 gittim 31 sonra 34 gel dedi 34 haftada gittim haftada 1 düşürdü 😁
Fatos0277 HilalAltun canım kaç haftalıksın benimde 15 aylık oğlum war çok çabuk hamile kaldım ve aldır dediler etrafımdakiler bende allah verdi sonuçta siz vermediniz dedim vede gerçekten çok korkuyorum bakabilirmiyim diye çünkü oğlum daha yeni yürüyor
Kubraaas @Happymamizmir ayda bir gidiyordum ben. En son 34+5 de gitmiştim. Yine 18 gün sonra çağırmıştı. 37+3 de gideceğim. Sanırım daha sık muayene oluyorlar benim haftalarımda ama doktor bir şey demedi.
begumseker Happymamizmir ilk zamanlar ayda 1 bazen 5 hafta olduğu bile oluyordu:)) şimdi 3 hafta sonra çağırdı daha sonra 2 haftada 1 gidicekmişim. Son düzlüğe giriyoruz yavaştan 😊
Aslgly Happymamizmir ilk 3 ay nerdeyse her hafta gittim. Ama doktorun çağırdığından değil öyle heyecandan 😂 şimdi her ay gidiyorum. 27 haftalığım doktor 30dan sonra 2 haftada bir çağırcağını söyledi
Mgtl Bende şuan 22.haftaligim doktorum 15gune bir çağırırdı ama şimdi 10 gün sonraya attı bilemedim 🤷♂️
Baloglum93 Allah Allah ayda bir cagiriyolar normalde demekki ya senin doktor çok yoğun yada belki yillikizne felan çıkacaktır o yüzden öle bı tarih vermis olabilir
HaticeNehir Happymamizmir ilk baslarda 4 haftada 1 cağırıyor sonra 3 haftada 1 Bn duan 32 olcam 30 da 2 haftaya düşürdü 36 da haftada 1 e düşürecek 🙄
Semooshh 30a kadar ayda 1gittm. Sonra 2haftada 1gel nst zamanın dedi. Sonra hareketleri takip, et dedi ben az hissediyorum diyince 36dan beri, haftada 1gell diyor. 36+5 37+5de gittim Bi sonraki randevum 39+1de cuma günü 😁 Şuan 38+5m.
Suheyla19A Happymamizmir her zaman 1 ay sonrasi icin cagirdi ilk 7+3 sonra 12 sonra 16 sonra 20 en son 25 dedi hemen hemen hepsinin arasinda 1 ay birakti yani tahlillere gore gun verdi su gun sunuu yapcaz su hafta gel vs gibi 😂
Berrinsoygazi Happymamizmir 31 haftaya kadar acil bir durumum sıkıntım olmazsa ay 1 gel diyordu doktorum, 32 den sonra 2 haftada 1 geliceksin dedi
HilalAltun Fatos0277 benim oğlum büyük 3,5 yaşında. Şusnda da 11 haftalığım. Ama Allah verir kolaylığını korkma ☺️
Biyolog 31.Haftaya kadar ayda 1 kez, 31den 34e 2 haftada 1 34ten sonra haftada 1 gidiyorum. Şuan 36+2yim. Tabiki bir sikayetiniz yok ise benim gibi .
07052019 Happymamizmir bi sorun yoksa ayda 1 veya 5 haftada 1 çağırıyorlar. 26.haftaya kadar ayda 1 gittim. Sonra gebelik şekeri çıkınca 2 haftada 1 e düşürdü.