Bsecill mrvdiinc ayza ismi garip geldi ileridr arıza felan diye dalga geçilebilir çocukla hazel ismidr hazal ile karıştırılır muhtemelen
mrvdiinc Kubradem peki senin beğendiğin isim nedir belki değerlendirmeye alınabilir isim işi çok zormuş
Kubradem mrvdiinc farklı olsun diye bu kadar da farklı olmamalı bence tabiki saygı duyarım ama bence manası anlamı gerçekten karaktere etki eden anlamlı güzel isimler koyabilirsiniz
Didi6 mrvdiinc Ayza'nın gerçek anlamı o değilmiş canım.😔🤔 http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/ayza-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1 Hazel ismini çok beğenirim ben. 😍
mrvdiinc Kubradem farklı olmasını tabiki istiyorum ama ayzanın özellikle anlamıda hoşuma gitti açıkçası
Merben Kubradem Hazel zaten Sevilen, en güzel insan mânâsında. İngilizce bal demek. Milletin adına sallamadan önce kendi adınıza bakın. En büyük demek, tövbe tövbe.
mrvdiinc Minnosannis01 Aysen_10 NevoAda bu arada sizler bebişlerinize ne isimler verceksiniz? Kaç haftalıksınız ? Biraz muhabbet etmiş oluruz ☺️
Minnosannis01 mrvdiinc 12+5 oldum cnm yarın gitcem dr a. Alya istiyorum kız olursa. Erkek olursa belli değil
NevoAda mrvdiinc bende Ayza istiyordum aşkında ama sonra Ada’ya karar verdim cinsiyet belli değil ama isim belli 😂
Aysen_10 mrvdiinc Ben doğum yaptım 3 ay oldu bile ama hâlâ happy mom dan ayrılamadım😅 Kızımın adı Bilge ❤️
mrvdiinc Haticemre21 kibar ve farklı bi isim olduğunu düşünüyorum bende canım beğendiysen bencede düşün derim 🤗
mrvdiinc Bsecill bizim ülkemizde her isimle dalga geçebilecek potansiyelde insanlar var isim olmasa soyisime ona olmasa başka bişeye dalga geçerler o yüzden pek takılmıyorum bu detaya
mrvdiinc Minnosannis01 cinsiyet için bişey söylerse doktorun haber ver mutlaka canım sağlıklı olsun gönlüne göre olsun🙏
Ask_H mrvdiinc ya sen beğendikten sonra ne önemi var dediğin gibi hiç birşey bulamazlarsa da lakap takıp dalga geçerler