Akademisyenanne BlackLife darisi basima insallah😊 benim dogumum da 5 ocak gozukuyor. İnsallah ocakta gelir yavrum. Saglikla gelsin hepsi🙏🏻
BlackLife Ozlem35 onlar yalanci sanci kuzum bebek bir tarafina toplaniyor o banada oluyor sorun olmaz korkma benim elime bile geliyor benim endişem acaba banyo yaparken suyum geldimi ona korkuyorum yaa
Ozlem35 BlackLife Çok teşekkür ederim bilgi için canım benim.ilk bebek olunca insan bilmiyor işte.Ama suyun gelse sancin çok olmaz mi ki ? Kaçıncı haftadasın?
BlackLife Ozlem35 sende sağol kuzucum üzülme bebek iyidir diye düşünüyorum ben... o kasilma ve toplanmalar illa oluyor bebeğin yeri daraldikça kendini sıkıyor...
Hande3636 BlackLife evet daha gitme yatırırlar çok beklersin dayanabildiğin kadar evde Çek canım allah yardımcın olsun
Hande3636 Gulfem07 inşallah canım allah razı olsun evet kasılmasın ne demek olduğunu bile bilmiyorlar sende durumlar nasıl kaç haftalıksın?
Gulfem07 Hande3636 Çok şanslılar ya benim daha 30+5 ve akşamdan beridir kasılmam çok oldu sabaha geçer inşallah 😐
Gulfem07 Hande3636 doktor sadece magosit 365 mg verdi akşamları bunu kullanıyorum başka bir şey vermedi
Meloss12 BlackLife merhaba, beyaz şeffaf gibi akıntı bende de var bi iki gündür yoğun onikiden sonra bizde 39+6 olucaz yani doğum belirtisi mi herhangi bi agrida hissetmiorum
BlackLife Akademisyenanne inşallah canim sağlık ile gelsin benim ara ara kasilmalarim kramplarim oluyor birde artış gösteren bir mukus var o normal mi bilmiyorum.
Akademisyenanne BlackLife doguma yakin akintinin artmasi ve yalanci sancilarin olmasi normal demisti doktorum. Benim henuz yalanci sancilarim baslamadi. Bakalim zamaninda gelicek mi kizim🤷🏻♀️