BlackLife Karninimin sol tarafinda,sertleşme ve adet sancisi gibi iğnelemeler oluyor... hafifte gaz sancim sıkıştırıyor.. sizce bu belirtileri neye bağlamaliyim doğum başlamış olabilir mi?
Rbs111 BlackLife keşke başlasa 😂 ama bu belirtilerin devamı gelmiyo bendede . Gittikçe şiddetlenmesi lazım diyorlar
Hande3636 BlackLife kaçıncı haftadasın ben 32 haftada düzenli kasılma ve adet sancısıyla hastaneye gittiğim de doğum başlıyor dedi doktorum hemen ciğer geliştirici vurdular. Şu an evde yerimden kalkmıyorum ilaç içiyorum ihmal etme doktorunla görüş
BlackLife edward bugun baya eğildim kalktim kuzum bilmiyorum ki, merdivende çıkıyorum gün içinde... ama çok aşırı şiddetlenmiyor sanci 🤷♀️
Rbs111 BlackLife benim yarından sonra 8 canım. Bu haftadan sonra Sezeryan için gün alıcam korkuyorum çünkü kakasını yapar diye 41 42 bekleyemicem
BlackLife Hande3636 kuzumm dün sicak suyla duş alirken birden su geldi anlayamadim idrar olup olmadiğini ama beyaz seffaf bir akintiydi diye biliyorum. Sonrasinda elime sari mukus geldi adet sancisi gibi sancim var şuanda 39+3 günlük bebek ve 4 günüm kaldi doğuma
Hande3636 BlackLife gözün aydın o zaman canım korkacak bir durum yok bebeğin gelme hazırlıklarında rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah😊
Meloss12 BlackLife merhaba, beyaz şeffaf gibi akıntı bende de var bi iki gündür yoğun onikiden sonra bizde 39+6 olucaz yani doğum belirtisi mi herhangi bi agrida hissetmiorum
BlackLife Hande3636 bilmiyorum ki kuzum ya dayanamayacağım şekilde zorlamiyor... ama şuan yatarken bile zorlaniyorum iğneleme şekilde sancilarim geliyor
Hande3636 BlackLife canım az az geliyor önce nst de sancılar 100 vurduğunda bile ben öyle çok hissetmiyordum yürümek iyi geliyor hareket etmekte öyle evin içinde yürü hep
BlackLife Hande3636 aynen kuzum belimden yavaş yavaş vurmaya başladı ama hastaneye de gitmek istemiyorum yatiricam demesinden endişeleniyorum açıkçası istemiyorum yatmak bakalim nolacaksa evde vursun diyorum
Hande3636 BlackLife evet daha gitme yatırırlar çok beklersin dayanabildiğin kadar evde Çek canım allah yardımcın olsun
Ozlem35 Kızlar 34+4 um bende bebek sağ tarafıma toplandı şuan semsert oldu resmen hissediyorum... evin içinde yürüyorum.inssallah geçer.Ama hiç agrım yok.Neden olur ki bu sanci mi?
BlackLife Ozlem35 onlar yalanci sanci kuzum bebek bir tarafina toplaniyor o banada oluyor sorun olmaz korkma benim elime bile geliyor benim endişem acaba banyo yaparken suyum geldimi ona korkuyorum yaa