213473nurdn Kızlar 11. Haftadym artık bebegım benden besleniyor mu ya cok acıkıyorum ekmek az yiyorum ama
Rbs111 213473nurdn 39. Haftama girmek üzereyim 9 aydır doğru dürüst kahvaltı bile yapamıyorum . Bebeğimin kilosu yerine hatta önde . Senden besleniyor seni tüketiyor. Kendin için ye ben mide yanmamdan dolayı yiyemiyorjö o yüzden ruh gibiyim
hunilimom 213473nurdn 3.aydan sonra senden beslenmeye başlıcak şuan seninde depoların boşalıyor o yüzüden bu kadar çok yiyorsun
masalsii 213473nurdn bende 12. Haftadayım simdiye kadar hiç öyle acıkmıyordum ama bugun inanılmaz sürekli acıktım aynı şeyi bende düşündüm🤰
Rbs111 Esma___korpinar bebeler bizi sömürüyor olan bize oluyor kendimiz için yemeliyiz öncelikle ama bulantılar reflüler iZin vermiyor
Vera18 Ben hamile olduğumu sürekli acıkıp aşırı yemek yeme isteğimden anlamıştım 😅 ilk haftalar çok yiyordum kilo yapıcak şeyler yememeye çalış canım
masalsii 213473nurdn valla şimdiye kadar 1,5 kg almıstım hafif beslenmemi arttırdım diye inşallah cok almayız simdiden sonra cidden bugun cok yedim
Vera18 213473nurdn ekmek pirinç makarna hamur işleri cok tüketmezsen kilo almazsın canım 😊 ben ilk zamanlar da sürekli mide bulantısı yaşadığım için hiç kilo almadım şuanda 35. Haftaya giricem toplamda 11 kg aldım cogunu son 1 ayda falan alıyorsun zaten