HilalG adetin bittikden sonra 5 gun boyunca kullan gel dedi gittigimde yumurtaliklarin gelismis ama tam gelismemis dedi dozu arttircaz dedi bende gicik oldum birde internetten kist falan yaptiginida ogrenince biraktim geceleri sirt ve bel agrisi yasiyordum aynen adet sancisi gibi acaba hamilemiyim dedim doktora gittim alttan bakti bisey gormedi kucuk kucuk kiatlerin olusmus dedi ama onemli kistler degil adet kaniyla gider dedi ben sanki hamile gibiyim kana bakabilirmiyiz dedim ve bakti hamile oldugumu ogrendim suan 36 haftadayim 3 hafta sonra dogumum var canim insallah sanada faydasi olur cok kafana takma benim troidlerimdede problem vardi onun icinde hap kullanmistim troid problemi olanlarin cok zor cocugu oluyor belkide hic olmuyor iki sıkıntılı rahatsizliga ragmen rabbim verdi ben adeti bile 6 ay adet olmadigim oluyordu pcos dolayi
Buarada namaz kilmayi bilmiyorum ama mirac gecesi dua ettim sukur namazi kildim daha kotu durumda olanlar var bunada sukur diye dua ettim cocugum olmasi icin ve 2 gun sonra hamile oldugmu ogrndm