HilalG Merhaba arkadaşlar 1 senedir bebek istiyoruz sağ tarafımda kist vardı Doktor Doğum kontrol hapı verdi tüp filmine bakıldı şu anda Klomen diye bir ilaç verdi kullanıp faydasını gören sonrasında hamile olanınız varmı hiç . Bide Clife diye bi macun duydum işe yarar mı dersiniz bilginiz varmı?
Esmayusuf33 HilalG bende baskasindan duydum 1 ayda hamile birakiyor diye 5 gun kullandim kiat yapti doktor onemli degil adet kaniyla birlikte gider dedi bende korkup biraktim 2 gun sonra hamile oldugumu ogrendim hap yumurtaliklarimi gelistirmis catlamasida kendiliginden oldu 1 ay icinde hamile kaldim oneriyorum kesinlikle
ekin4 ekin4 bende sen Istgramda bi sayfa var bir gebenin günlüğü testini al cnm o çok iyi ben kullandigim ay hamile kaldim
HilalG Ovulasyon testilerini diyosun dimi. ınternet den değil de eczaneden almıştım ama 5 liydi zaten ondan sonra doktor tedavisine başladık. doktor herşey normal iyi diyor . Macunu denemek istiyorum aslında
HilalG @Sedos2020 Kuzum doktor onunla ilgili bi şey demedi sanırım yumurta çatlamaz sa yapılan bi işlem
HilalG Herkese aynı etkiyi göstermiyor olabilir çoğu insan da olumlu yorumlar gördüm duydum kimisi görmedim demiş bakalım duruma göre aklımda umarım farklı bir yöntem sizde fayda görürsünüz :) Gulnur
Seluna Macunu ben kullandım, o ay hamile kaldım, aynı zamanda tedavi de görüyordum iğne tedavisi, ama macunun da etkisi olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Bence denemelisin. Ne kaybedersin ki 😊
HilalG Seluna Zaten yan etkileri yok diye duydum çoğu şeyde faydası varmış Bu ay adet oldum zaten ilaç verdi doktor Önümüzdeki ay düşünüyorum aslında😊
HilalG Esmayusuf33 Herhangi bir sorununuz var mıydı peki Doktor yumurtalarım ile ilgili bir şey söylemedi çatlama olmazsa ilaç tedavisinden sonra iğne oluyor galiba. Sanırım hap bitince gittiğimde çatlayıp çatlamadığı na bakacak değil mi. ?
Elifcek Ben kullandım klomen o ay ikizlere hamile kaldım . Garanti olsun yumurtladığım günü kesin bileyim diye de ovulasyon testi yapmıştım . Doktorun klomen verdiyse ovulasyon testi Al kendine yumurtanın çatladığı günü ve ertesi 3 günü değerlendir derim 😇
HilalG Elifcek Evet onu da okudum Klomen ikiz Üçüz gibi gebeliklere sebep olabiliyormuş Allah'ın hikmeti🤗 Doğru söylüyorsunuz aslında mantıklı
HilalG ekin4 Evet içinde çok az var ve o bahsettiğiniz sayfadaki ne bakarsak da 5 tane si için pahalı . Instagram sayfasında kinde 30 kadar oluyor
HilalG Sedos2020 Klomen mi sebep oldu diyorsunuz. Benim de vardı sağ tarafta şu an Eridi diye biliyorum Doktor güzel gayet dedi
ekin4 HilalG evet alarm kur ayni saatlerde icmeye ozen gostér ilac bittikten sonra doktor bakiyor yumurtan catlamişmi diye kiminin bi tane kiminin 2 3 tane catliyo
Esmayusuf33 HilalG adetin bittikden sonra 5 gun boyunca kullan gel dedi gittigimde yumurtaliklarin gelismis ama tam gelismemis dedi dozu arttircaz dedi bende gicik oldum birde internetten kist falan yaptiginida ogrenince biraktim geceleri sirt ve bel agrisi yasiyordum aynen adet sancisi gibi acaba hamilemiyim dedim doktora gittim alttan bakti bisey gormedi kucuk kucuk kiatlerin olusmus dedi ama onemli kistler degil adet kaniyla gider dedi ben sanki hamile gibiyim kana bakabilirmiyiz dedim ve bakti hamile oldugumu ogrendim suan 36 haftadayim 3 hafta sonra dogumum var canim insallah sanada faydasi olur cok kafana takma benim troidlerimdede problem vardi onun icinde hap kullanmistim troid problemi olanlarin cok zor cocugu oluyor belkide hic olmuyor iki sıkıntılı rahatsizliga ragmen rabbim verdi ben adeti bile 6 ay adet olmadigim oluyordu pcos dolayi Buarada namaz kilmayi bilmiyorum ama mirac gecesi dua ettim sukur namazi kildim daha kotu durumda olanlar var bunada sukur diye dua ettim cocugum olmasi icin ve 2 gun sonra hamile oldugmu ogrndm
ekin4 HilalG bir gebenin günlüğünden aldim 30 ovulasyon test 2tanede gebelik testi 60 TL aldığım ay hamile kaldim
HilalG ekin4 12 saatte bir zaten alınıyormuş . Öyle yaparım çünkü unutuyorum bazen gün içinde ayarlayacağım artık