Ecelif Kızlar az önce netten sonucuma baktım ama grafik yoktu. Anlayan ve yorumlayabilen bakabilir mi?? https://i.imgyukle.com/2019/11/18/RnFABN.jpg
Brgzl Ecelif bu değerlerin normal crl ve nt yani Baştan popoya ölçüm ve ense kalınlığıda önemli ama bu değerlerin iyi gibi
Ecelif Mebos onu biliyorum canım ama değerler belki yakın olan vardır diye yazdım ilk gebeliğim ile bu değerler arasında çok fark ilk 100küsür şerde bu 3.?olunxa merak ettim
Ecelif masalsii canım grafik çıkmadı bu şekilde açılıyor acaba hastaneden mail istesem grafik şeklinde atarlar mı
masalsii Ecelif ben direk hastaneden sonucu aldım grafik şeklinde istersen bi arayıp sor gitme imkanın yoksa
Brgzl Ecelif 2.5 üstünde riskli görüyorlar hiç canınızı sıkmayın hastaneye gidip grafik olarak alırsanız daha net olur sonuç 🙏🏻
Ecelif Brgzl inşallah canım ya dua edin bana kızlar yarın gidicem bakalım aslında 3 gün sonra randevum ama hazır çıkmış değerler yarın gidicem
Brgzl @Ecelif#grafik elden veriliyor internet üzerinden gözükmüyor rapor alınmıyor endişelenmeyin hiç