Pmbyy elalce Çift yumurtaydı. Birinden kalp atışı aldık diğerinden alamadık. 6.haftada belliydi. Sağlıksızmış dedi doktor pek bir şey diyemiyorlar sanırım😔Sizin de mi öyle
Pmbyy Ilgaznaz Hatta benim doktorum zamanlamanın çok uygun olduğunu söyledi. Sanırım açılmayı hızlandırmış. Çünkü brn nerdeyse uyuşamadan doğum oldu☺️
Ozilema Pmbyy benim de bir bilgim yok, muhtemelen çatı durumun ile alakalıdır. Benim bebişimde en az 50 cm olur ve kilosu da 3 ü bulur maşallahh👏🏼🧿
Pmbyy Sirin_beyza 39+4 te doğdu. İkizlerden birinin kalbi atmadı. Parça parça kanama şeklinde gelebilir dedi ama çok şükür o da olmadı. Doğumla çıktı sanırım.
Nis Pmbyy ah canım keske okadar acılmam varken epidural yaptırmasaydın 😀 yanlıs anlama bilirsin sende gördün zor olan sancı bebegin cıkması anlık
Nis Pmbyy hani acıyı sancı cekerek doruguna kadar yasamıssın onu anlatmaya calısıyom bebegin cıkması falan agrısız bosuna epidural olmussun 🤷🏻♀️
Steacher Pmbyy çok geçmiş olsun canım, bebeğinde sende şimdi sağlıklısınızdır inşallah 🤲🏼 Güzel duaların kabul olsun bizleri de unutmamışsın, Rabbim bize de sağlıklı doğumlar bebişler nasip etsin 🙏🏻💕
Adige09 Nis belki ıkınmaya gücü yetmeyecekti o anı o kisi yaşadı ki canım hani yanliş anlaşılma olmasin çeken biliyor o anı galiba
Nis Adige09 bende yasayan bir anne olarak tecrübemi söyledim ayrıca epidural alanların %50 si ıkınmada zorlandıgını söylüyor cünkü o an hissizsin