Nihalcakmak58 Ezgimrt1 bende inanmiorum usg de cikan kiloya ama boy dogru cikio genellikle kizima hamileyken son 1 hafta kala doguma 3 580 cikmisti kilosu bi dogdu 3 70 grm😝 onemli olan sagligi ;kiloyu her turlu aliolar zaten dogduktan sonra ..
Gunay_18 bsra18- aynn ultrasona hiç güvenmeyin 2.gebeliğimde ultrasona 3. 500 çıktı doğduğunda 4.000 kg çok aldatıcı oluyor 😳
Ezgimrt1 Gunay_18 doğana kadar kilosunu bilememek en mantıklısı ama işte normal Doğum yapacakken çok riskli kilolu bebeklerde zor oluyor ultrasonda arkadaşımın 3,400 dediler normal Doğuma girdi 4,250 doğdu kız normal Doğumda neler çekmiş
Melteeeem Ezgimrt1 katılıyorum doktorum benden bıktı artık sürekli az mı çok mu dedi ki etrafına bir bak herkes aynı boyda kiloda mı bunu takıntı haline getirme dedi sağlıklı mı sağlıklı kendi bebeğini niye başkalarının bebekleriyle kıyaslıyorsunn dedi ve hak verdim ama psikolojik bence bu durum takmıyorum desekde takılıyoruz ☺️
Ezgimrt1 Melteeeem ya öyle sürekli burda gerilik gerilik diyorlar bende etkilendim hastayım hatta şuan normal de hiç takıntı yapmazdım birde 2 doktordan aynı kiloya yakın duyup başka doktordan farklı olunca şok oldum ama az söyleyen doktora çok güvenirim burda ki doktorlara güvenim hiç yok.
bsra18- Ezgimrt1 kız dur öyle deme benimki ne kadar içeride durursa o kadar iyi 😂 2 kızla beni tımarhane paklar en son
Ezgimrt1 Felipe ay hiç bilmiyorum bana doktorum ilçta yaZdı eşimde bogazımı kremledi yazma bağladık ama geçmiyor çok kötü öksürüyorum bogazım tahriş oldu yanıyor sabah kalkınca yutkunamıyorum hepsini geçtim öksürünce kasıklarım agrıyor ondan çok korkuyorum bebekle alakalı sorun olur diye kendimi zaten düşünmüyorum artık 😞😞😞
Ezgimrt1 bsra18- bende zaten şuan 32+6 yım bacım banada erken ama ben 37 de alın diyeceğim sanırım yanımda olsun göreyim emzireyim büyüsün istiyorum 🤣🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Bana gönderebilirsin özellikle Büşra diyen bayanı 🤣🤣🤣🤣🤣
Nehirkaya25 Ezgimrt1 ıhlamur iç canim senin gibiydim kolay atlattım. Ha bide öksürük için bal ve tereyağını birbirine karistir sabah ac karna 1 tatli kasigi iç sonra kahvaltı yap akşam uyumadan bi tatli kasigi ye gece rahat uyursun öksürük atagin olmaz
OznurC Şahsen 2100 gr doğmuş bir anne olarak bebeğimin iri Ve 1 haftada önden gittiğini söyledi doktorum her gidişimde ama bu değişebilirde ve bu sağlığından önemli asla değil kilo basit birşey ve değişkendir sağlığını tehdit etmeyecek derecede zayıf veya kilolu değilse sorun yok ama kıyaslama yapmak çok saçma . Ablamın oğlu 3900 normal doğdu ama doğuştan kalp hastası 1 açık kalp ameliyatı ve birde anjio geçirdi daha 7 aylık şükür şuan tosun gibi maşallah sağlığı yerinde ama kilodan önce sağlığı iyi mi diye soralım doktorlarmıza bence