Kızlar burda sürekli görüyorum bebegin gelişim geriliği olduğunu söyleyip üzülen bir çok annemiz var neden bunu yapıyorsunuz ? Ultrason da çıkan kilolar gerçekten hiç mi hiç güvenilir değil başımdan geçen olayı anlatayım.
Biz şırnaktayız eşimle görev sebebi ile burdayız 2 tane doktora gidiyorum isimlerini yazmayayım. İkisi de bebek kilosu için hemen hemen her zaman aynı şeyi söyledi en fazla 30,40,50 gram oynamıştır. Hep onlara güvendim vs vs memlekete gittim doktor onların 1 hafta önce söylediği kilodan 400 gram az söyledi hemde 1 hafta öncesininkinden. Memlekete gittiğim doktor benim cihazda asla yanılma olmaz dedi hatta Adana’da herkes bilir Bayram Bukan’ı ve tecrübelerini 💁🏻♀️ Gerçi bende canımı sıkmadım mı sıktım çünkü sürekli 2 doktordan iyi kilolar duyunca birden şok oldum o yüzden diyeceğim şu ki asla ultrason kilolarına güvenmeyinnnnnnn canınızıda sıkmayın ben birgün boyunca üzüldüm şuan çok şiddetli gribim ama İnan’ın değmezmiş önemli olan iyi olmaları zayıf kilolu ne fark eder. Kimsenin bebegi ile de kendinizi kıyaslamayın ve aaaa bu kızın bebegi kilolu benim ki zayıfmış diye üzülmeyin ben geçen hafta ki kilosunu yazsam ay kızın bebegi kaç kilo benim ki kaç kilo derdiniz bu haftakini yazsam ayyy üzülme canım Yazanlar olur 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️