Ozlm_k Zehra321 aynıyız sizinle 😊🧿 maşallah eşim ısrarcı olursa biz de sizinle aynı araba almış olacağız. Araba almak için Erken mi diye hafta sordum. Ama inanın ocaktan sonra genelde her şeye zam geldiği için 🤷♀️ Maalesef
Zehra321 Ozlm_k bence erken değil. Uygunsa neden erteleyelim zaten eninde sonunda alınacak ve paketinde yer de kaplamıyor yani☺️ Herşeyi biranda alınca daha çok yük olacağını düşünüyorum böyle teker teker almak daha mantıklı geliyor bana 🙃 Neyiniz olacak bu arada 🥰 bizim oğlumuz olacak hayırlısıyla
Zehra321 Zisan14 resimde Mirza ismi gördüm sanki ondan sordum 🙈 Bende Mirza ismini koymayı düşünüyorum ama kararsızım 🥰
Ozlm_k tubizm Aa evet ben de yazdım az önce, buradaki ve diğer sayfalardaki yorumlara dayanarak aklımda soru işaretleri vardı, bakalım piyasa araştırması yapalım😊
Ozlm_k Zehra321 😊 Hastane takımı, alt üst, tulum, kendime gecelik ve pijama, terlik vs aldım. Zıbın, çorap vb tekstil ile büyük eşyaları kaldı. Dediğiniz gibi her şeye bi anda yüklenmek bizi de zorluyor
Zisan14 Zehra321 evet Mirza koyacağız canım . Benim bekarlıktan beri çok sevdiğim bi isimdi eşimle de sevgililik dönemin de oğlumuz olursa eğer koyalım mı demiştim o da çok beğenmişti ismi ve Allah nasip etti canım 🥰
Zisan14 Zehra321 aslında ekleyecektik ama başına ekleseydik bu sefer mirza pek kullanılmayacaktı hep baştaki ismi söyleyeceklerdi . Başına değil de sonuna koyalım dedik uygun bi isim bulamadık hadi tel isim olsun dedik onda karar kıldık 😂 siz daha düşünme aşamasındasınız sanırım 😂
3406044 Koccc2355 bende aynısından sipariş ettim bu akşam Kraft Leon değil mi elinize ulasti mi beğendiniz mi
Ysmn_61 Zehra321 jole nin travel sistem 3 tekerlekli arabasına baktık herşeyi çok iyi kullanımı falan onu alıcam galiba 1300 liraydı
Zehra321 Zisan14 evet çift isim istiyoruz ama birşeyde uyduramıyoruz 😁 Mirza bazen kaba geliyor bilmiyorum ne yapacağım 😌😀
Koccc2355 3406044 2 parça halimfr geliyormş kargo önce pusedi getrdi sadece 3,4 gün sonrada bebek arabasını gettrcklermş