Ceylos8 Byznrsrclr gözünüz aydın ❤️ Bi şey diyecem ya ben geceleri hareket ettiğinde çok acıtıyor beni sancı giriyor böyle sizce bu Doğum sancısı mı
Byznrsrclr Sultan_ açıkçası bunu ben de bilmiyordum o an soğuk su ile yaptım ot gayet güzel açıldı. İsterseniz bir araştırın daha doğrusu için.
Byznrsrclr hilalyavuz hurmayı çok sevdiğim için zaten normalde de tüketiyordum hamilelikte de tüketmeye devam ettim. Ben de herhangi bir sorun olmamıştı.
Monna Byznrsrclr ben de ilk çocuğumda özelde yapmıştım hiç hissetmedim de ondan sordum 😊 ama çok uzun sürmüştü 45 dk 🙁 artık yeter bitsin de çocuğumun yanına çıkayım diye yalvarıyordum 😄
Kbbrak Byznrsrclr maşallah sağlıcakla büyütün inşallah bende bugun 40. Haftama girdim ve belimde müthiş bi ağrı var karnıma doğru geliyor ara sıra acaba doğum belirtisi mi ?
Burcak93 Byznrsrclr İlk defa Bi doğum hikayesi okudum 4. Ayımızdayız ancak insanın yanında bilgili birilerinin olması daha güzel
Raniniii Byznrsrclr ne guzel anlatmissin ya masallah cok guzel bir hikayeniz olmuş seninle her ani yasadim gibi hissettim
Kubradem Byznrsrclr Allah ım insallaj hepimize boylr güzel doğumlar nasip eder masallah Rabbim analı babalı büyütsün ♥️
Rumis Byznrsrclr Ne güzel bir doğum maşallah çok beğendim Allah bize de böylesini nasıl eder inşallah 😍 kaçıncı dogumunuz acaba
cennet13 Byznrsrclr Gözünüz aydın☺️ Sağlıkla büyütün inşaAllah kızınızı ❤️ Darısı bizim başımıza artık böyle rahat doğum 😍🙏🏻 Keyifle okudum ☺️ Tüm bebek bekleyenleri Allah bir sancıda kurtarsın İnşaAllah 💕
yagmur_annesi Byznrsrclr gerçekten her insanın isteyebileceği bir dogum hikayesi gerçekten cok imrendim ben sezeryan dogum yapmak zorunda kaldim acil dogum oldu keske norma dogurma sansim olsaydi cok isterdim😐
gulbeyaz Byznrsrclr Byznrsrclr maşaAllah, Allah nazarlardan saklasın sizi ve bebeğinizi.. sağlıkla büyütün inşaAllah.. darısı başıma çok az kaldı benimde 🙈☺️