Zeyzey90 Seyma55 Çoğu doktor korseye gerek yok kullanmayın vs diyor ama korsenin karın toparladığı da bi gerçek. İnstagramda ‘yamuna korse’ var ama doğumdan ne kadar sonra kullanılır bilmiyorum doktorunuza sorarsanız süresini söyleyecektir.
Seyma55 Tazeanne0134 25 yaşmdaym cnm 38+3 de kndi isteğim ile sezeryan oldum artk hamiş değilim 😁 12 günlük olduk bugün
Seyma55 Livask ztn çogu dogumda gidiyor cnm bn fazla kilo aldm ondan göbeğim kaldı bide sezeryan olunca 😁 bn sordum korseyi oda bişey demedi gerk yok dedi anlamadm bnde
Livask Seyma55 evet 5 kilo aldım 8 kilo verdim 😂😂 benim de sezaryen bu arada ama zamanla gidecektir 8 kasımda mı oldunuz
Tazeanne0134 Seyma55 anammm maşallah cinsiyet ne ben normal istiyorum Rabbim de nasip ederse inşallah bende 31+5 haftalık hamileyim oğlum olacak nasipse rabbim esirgesin evlatlarımızı
Seyma55 Tazeanne0134 amin canm benim inşallahhh .Allahm kolaylık versin sanada .Cinsiyetimiz erkek 😊 minik paşamızz geldi dünyamıza
Tazeanne0134 Seyma55 hayırlı uğurla mutlulukla huzurla gelsin inşallah hep gittği yere benim de bi paşam olacak Rabbim nasip ederse inşallah ❤🤭🧿