Alyami mrvakf50 evet cinsiyetini öğrendim yine aynı sol 😊 hatta kaynanam da demişti sol kız diye ama maalesef bizim erkek 😊😊
AATozarr mrvakf50 14 haftaya kadar bulantılarım devam etti şu an 20+3deyiz şükür herşey yolunda bulantı herkeste olmayabiliyo daha 8 haftalıksın inş olmaz tabi en rahat gebelik olur senin için 😂 göğüsler gittikçe sertleşip hassaslaşabiliyor
KeremAsafmoOom Minnosannis01 bende 4 5 gün oluyo tekrar yükledim maksat lak lak yapmak 😂 doğum yapalı 4 ay oldu
Sltnzlm mrvakf50 sağ tarafımda çatallanma şekilde sızı oluyordu. Bel ağrısı ve baş ağrısı çok oluyordu. Kızımda yoktu bu belirtiler. Ama bünyeyle alakalı her bünye arklı belirtiler gösteriyor.
Tazeanne0134 mrvakf50 yok kuzum inanma öyle şeylere ben karışıktı komple ağrıyordu şimdi hâlâ aynı bide benim karnım baştan beri düşük mesela doğuma yakın düşüyor ya aynı öyle takma o yüzden kafana sağlıklı bi bebeğin olsunda gerisi hikaye
Tazeanne0134 mrvakf50 ne demek canım öyle herşeyi herkesi kafana takma takarsan hamileliğin zehir olur benden sana tavsiye