mrvakf50 Arkadaslar birşey sorucam sizce dogruluğu nedir 8. Haftaya kadar falan agrı sağdan vurursa erkek soldan vurursa kız diyorlar dogruluğu nedir ?
Misskokulumm mrvakf50 bu tarz şeylere inanmak doğru değil bebeğin cinsiyetiyle alakasız o yüzden doğru olduğunu düşünmüyorum
mrvakf50 Minnosannis01 siz doğum yaptınız galiba medela ilk başlarda agrı olan kısmınızı hatırlıyormusunuz ?
Minnosannis01 mrvakf50 yoo doğurmadım daha. Doğursam burda işim ne kız🥰🥰 12. Haftamdayım. Hep solumda benim hala ağrılarım solumda. Ama cinsiyet daha öğrenmedik
mrvakf50 tiniminianne benimde öyle ağrım yok ama aklım orada oldugu için hep hissetmeye calışıyorum sagdan soldan bişiler hissediyprum işte ilk başlarda hamile oldugumu ogrendiğimde sağdan yumurtladımı soyledi doktor hep orası kasıyordu
Alyami mrvakf50 evet cinsiyetini öğrendim yine aynı sol 😊 hatta kaynanam da demişti sol kız diye ama maalesef bizim erkek 😊😊
mrvakf50 Sltnzlm kasılmalarmı sağ taraftandı benim sağda kasılmalarım oluyor bazen solda agrı hissediyorum
Sltnzlm mrvakf50 sağ tarafımda çatallanma şekilde sızı oluyordu. Bel ağrısı ve baş ağrısı çok oluyordu. Kızımda yoktu bu belirtiler. Ama bünyeyle alakalı her bünye arklı belirtiler gösteriyor.
mrvakf50 AATozarr ahrılarınızda ozaman iki taraftada oldu ☺️ Yani cinsiyetle alakası yokmu ilk başlarda agrıyı nerede hisettiniz
AATozarr mrvakf50 Cinsiyetle hiç alakası yok ilk ağrım da soldaydı hep solda büyüdü oğlum 25. Haftadan sonra karnımın her tarafındaydı şimdi de ilk adetimden önce sağımda ağrıyla başladı hem sağımda😂
mrvakf50 AATozarr peki hamileliğiniz nasıl geçti bebim şuan hiç mide bulantım falan olmuyor arada bi boyle hissediyorym hemen geciyor göğüslerim damarlatı belirginleşti bazende regl agrıaı gibi agrılarım oluyor
AATozarr mrvakf50 14 haftaya kadar bulantılarım devam etti şu an 20+3deyiz şükür herşey yolunda bulantı herkeste olmayabiliyo daha 8 haftalıksın inş olmaz tabi en rahat gebelik olur senin için 😂 göğüsler gittikçe sertleşip hassaslaşabiliyor