yaseminsemih Aynur63 soğanı ikiye yarıp göğsünüz de gezdirin sonra yıkayın göğsünüzü bebeğinizi emzirin bir hafta yapın
Aynur63 yaseminsemih bunu ilk defa duydum cnm denerim onuda şimdilik sütümle ovuyorum iyi geldi gibi teşekkürler😊
Tgba5656_ Aynur63 aynen canm sut ise yariyo canın ne kadar yansada emzirmeyi bırakma daha cabuk iyilesir
Aynur63 Mehsu yok denemedim cnm ama bebiş emiyo sıkıntı olmasın arko krem sonuçta emdiginde ağzına o tad gelir oansinoh kullandım pek fayda etmedi😕
Ebru5106 Aynur63 Canm benm ilk doğum da yara oldu göğüslerim ama hiç bi krem fayda etmedi hastanede hemşire ayva çekirdegiyle jel yapmamı söyledi gerçekten çok faydası oldu sizde deneyin derim ben yinede hafif sıcak suyla yıkardm gögüslerimi oda rahatlatyrdu 😊
Aynur63 Ebru5106 cnm sıcak suyla bende masaj yapıyorum ayva çekirdeği duymuştum şuan evde yok ama denerim teşekkürler😊
Aynur63 Sevde25 saol cnm valla olmadı aynen onu deniycem şimdilik kendi sütüm bugün geldi çok şükür onunla ovuyorum ara ara baya işe yaradı teşekkürler😊
Aynur63 ArzuK saol cnm valla çok kötü bi acı yoksa sezeryan sonrası vs çok şükür ağrım acım olmadı ama bu acı beni mahvetti o sebeble doktoruna gittiginde muhakkak danış şimdiden önlem al😊
Aynur63 Berrinsoygazi kahve fincanını ilk defa duydum hemen yapıyorum cnm yarına kadar idare etsin yeter teşekkürler😊
Berrinsoygazi Aynur63 arkadaşım sadece porselen kahve fincanı kullandı krem dahi sürmedi hiç yarası olmamıştı . Umarım sizin de işinize yarar🙏
Aynur63 Gulfem07 şimdilik kendi sütümle ovuyorum baya işe yaradı cnm yarında doktor kontrolüm var olmadı alıcam onuda teşekkürler😊
FSCMK Aynur63 benim acayip kanıyordu canım hatta kanıyor diye vermek istememiştim hemşire kız o senden çıktı o senin kanın emzşr dedi bişey olmaz dedi ağzıma bezi koydum dişimi sıkarak emzirdim İnan en pahalı kremlerden belli aldık hiç fayda etmedi göğüsüm kabuk tuttuktan sonra zeytinyağını sürdüm streşle sardım yumuşuyor iyi oluyor sızısını alıyor kaynanamda karbonatlı suyla sil demişti onuda dene
Yavuzum1202 FSCMK doğum yapmadan 2 hafta önce karbonatla sılersen düzenli olarak hiç yara olmazmış annem öyle dıyor denicem bende
Hilal_celik54 Aynur63 canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyüt göğüs ucuna ayva çekirdeğini akşamdan suya koy o sabaha kadar jel gibi olur onu sür faydasını görürsün inşallah 2 saat için de bile jel oluyor onu sür zaten katkısız saf olduğu için göğüs ucunu yıkamaya silmeyede gerek yok
Aynur63 Hilal_celik54 bi arkadaş daha tavsiye etti cnm şuan evde yok yarın kontrole doktora gidicez alıcam muhakkak yapıcam teşekkür ederim tavsiyen için🥰
Prenslerim İki tane çocuğum var ikisinde de göğüs ucu yarası hiç yaşamadım çünkü emzirmeden önce elime biraz Kendi sutumden sıkıp göğsüme sürüyordum sonra emziriyorum bir kez bile yara olmadı krem hiç kullanmadım inşallah üçüncüye hamileyim ondada yaşamam
FSCMK Yavuzum1202 kuzum önemli olan bebeğinin memenin kahverengi kısımından belli tutması eğer Memeyşn hepsini tutarsa hiç yara olmaz ama acemilikten bilemiyoruz
Aynur63 FSCMK aynen cnm zaten hepsini ağzına alınca acıda olmuyor ama ucunu alınca ağzına veryansın ediyorum valla😂