bsra18- Kızlar 25 haftalık kız bebeğe hamileyim bu takımı geçen hafta bi yerde gördüm gözüme takıldı o anlık hoşuma gitti aldım ama fikir verin sizce Nasıl ? Değiştireyim mi ?🤷🏻♀️ Çok kararsız kaldım 😞 https://i.hizliresim.com/0065lR.jpg
FOZB bsra18- modeli güzel ama rengi pembe olabilirdi ben erkek olduğu için krem almayı düşünüyorum nereden aldınız aceba siz
Betulaks bsra18- bence kibar ve guzel bir takım zaten kızınız ne giyse yakışıcaktır🥰 farklı bi takımda alsanız cok farklı durucgını sanmıyorum zaten suretli kıyafetleri mümkun oldugunca az tercıh edın illada başka takımda olsun dersenız ismıne özel düşünebilirsiniz bence ☺️
bsra18- FOZB bizim burada bi dükkandan aldım pembesi yoktu tek bu vardı annemde zaten geri kalan herşey pembe bu sade olsun dedi öyle bi an gaza geldim aldım
Mslm Kız diye her şeyi pembe alıyoruz ben de 17 haftalık hamileyim gittim pembe şeyler aldım😂 ama bence bu çok güzel beyaz olması faln değiştirme bence 😊
Deletedmom0041 Mslm ben hiç pembe almadım krem kırmızı falan aldım herşeyi ama hediyeler hep pembe 😂😂
BeybininAnasi Bence çok tatlı. Ben de pembe almayacağım şahsen. Bebeklere en yakışan renk bu. Zaten o kadar süslü ki takım, kız olduğu her şekilde belli. Çok da yakışacaktır eminim 🥰
minikmelegim_ Fiyati uygunmuş bence degiştirmeye gerek yok :) battaniyeside cok hoş. Güle güle kullanın 🙏
Kizkalesi bsra18- herkesin zevki farklı ben bu kadar süs püs sevmediğimden almazdım ama sen beğendiysen kızın güle güle giysin
bsra18- Kizkalesi diğer takımları zaten normal standart penye kumaş takımlar da hastanede görmeye gelecekler vs biraz süslü olsun 🙈😂