Simgeeee Sghslove daha aylık bebek nasıl cekecek yüzüne kız. Zaten dediğim gibi ince oluyo onların yorganları.
Sghslove Simgeeee ben bunların yalancısıyım İnstagramda da bazı uzmanların sayfalarında denk geldim yorgan ve yastık kullanmayın diye
Simgeeee Sghslove yani gereğinden fazla kalın yorganlar demiş benim dediğim uyku seti belki yorganından kalındır, bebeğe özel sonucta hafif ve yün kullanılmış.
Sghslove Simgeeee bende uyku seti filan aldım da ilk zamanlar battaniyelerini ve pikelerini kullanmayı düşünüyorum uyku tulumu rahatsa o fikir de güzel ☺️
Sghslove Simgeeee bakayım araştırayım canım bebek ürünlerine de bolca polyester ve kimyasal koymuşlar yani insan araştırınca fark ediyor ☺️
Sghslove Simgeeee evet kendimizi hiç önemsemiyormuşuz meğer insan bebek olunca her şeyi didikliyor ☺️ Çok farklı bir duyguymuş Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻
Simgeeee Sghslove yaa dogurmadan anneliği koyuyor rabbim gönlümüze 😍 amin canım insallah 🙏cok güzel bi duygu evet ve dilerim her kadına nasip olur annelik 🙏
Degisken Sghslove ben bebek mağazası var ilçemizde iki kere ordan aldım . Birini mothercaredan, biride kuzenim küçüklüğünden benim kıza kaldı:)