Sghslove Kızlar merhaba kapıda ödeme yüzde yüz pamuk bebek nevresimi arıyorum civil de filan çok çeşit yok gibi lcw Home da var ama kullanan var mı memnun musunuz ?
2annesi Sghslove lcw den hem pike takımları hem nevresim takımları aldım bebekler için kullanmadım daha yıkadım ütüledim ama çok güzel malları bence
Dua_mucizem Sghslove arkadaşımın annesi dikiyor çok güzel bende ona diktircem. Haticenin el emeği instagram adresi bakın isterseniz
YavuzunSelini Sghslove Ben LCW dan almistim çok memnun kaldım oğlum 18 aylık hala solma falan asla yapmadı tavsiye ederim 😊
Sghslove Simgeeee teşekkürler hemen bakıyorum ☺️ Bebekler ilk zamanlar yorgan örtmezmiş ağır gelirmiş pike takımlarına da bakıyorum ama LCW’de yok tükendi hemen güzel olanlar
Sghslove Kelebek3510 teşekkür ederim canım bebekte başta yorgan kullanılmazmış öyle diyorlar doğru mu
Simgeeee Sghslove yok canım öyle bişey yok neden yorgan örtemesinler. Elyaf filan kullanma bence yün daha sağlıklı. Ben yaptırdım yorganını biraz ince yaptırdım ağır gelmesin diye sen bakma öyle diyenlere 🙂
Kelebek3510 Sghslove yorgan kullanılmaz diye duymadım canım ama elyaf yorganlar zaten hafif oluyor öyle çok ağır olmuyorlar kış bebeği olunca mecbur yorgan şart bence
Sghslove Kelebek3510 anladım canımm bakayım ben yine de hepsinden alayım ihtiyaç kadar dursun evim zaten çok sıcak ama
Simgeeee Sghslove daha aylık bebek nasıl cekecek yüzüne kız. Zaten dediğim gibi ince oluyo onların yorganları.