Tutkuuu Bsranurrr hep zekai tahirden gelen Dr denk geldim hiç güven vermediler canım ya. Önceden çok memnunum
Bsranurrr Tutkuuu canım zekai tahir sen gelen doktorların hıc bırı yok cok ilgileniyor lar göksun ipek doktor benım doktorum ama ıkı ay olmayacak burda cok tatlı ve bir cogu da baya ilgi lı kafamda soru işareti kalmadan cıkıyorım hastaneden ben
Tutkuuu EcrinveSelim mesela en son gittiğimde bir ölçüm dahi yapamadılar iki genç. Biri makineyi eğri tutuyorsun diyor diğeri bu değerin böyle çıkmaması gerekiyor diyor ortalama bişey yazalım dedilerçi. Güvende hissetmiyorum hiç
EcrinveSelim Tutkuuu aynısı bndede oldu baca boyu kısa cktı asistn dr bakıodu . Uzmn dr da masada yazıyrdu böyle cıkamaz dedi kndi bidaha ölçtü 😂
Fatoserin FulyAtik bende gimsanon arka tarafındayım çakırlar Ostim arası ☺️ Daha önce kentkoop da da oturdum ama harbişlerde
dhm0653 FulyAtik çiğdem Güler hoca 115 liramı koru hastanesinde anlamadım 450 lira gibi bi fiyat duymuştum.
Nefesmom Nefesmom şöyle yapalim mi kizlar? Insta hesabimi vereyim isteyen dm den yazsin grup oluşturup arkadaş olalim.sonra belki kahvaltı ayarlariz.😉