Yumos11 Nefesmom bende gelin geldim keçiörene 1 buçuk yıldır burdayım normalde ailem istanbulda ama keçiöreni çok sevdim 🤗😍
FulyAtik Sedolii oyle canım ben cok memnunum ciğdem hocadan askin hocamlada tanistik gecenlerde sagolsunlar cok ilgili alakalilar yarin kontrole gidecegim 😊
Sevimliars Zumer yorumunuz dikkatimi çekti ilk gebelikleri almıyorlarmış orası birde dogumhanesi kapatılacakmis doktorum öyle söyledi bende orada istiyordum ilki almıyorlarmış ve dogumhanesini de kapatacaklar sanırım dedi
Bsranurrr Tutkuuu bende şehir hastanesi gıdıyorım canım cok memnunum buyuk dogum geldı ama bı cok doktor degıstı duzenı doktorları cok ıyi bence 39+0 gunlugum hep oraya gıdıyorım
Tutkuuu Bsranurrr hep zekai tahirden gelen Dr denk geldim hiç güven vermediler canım ya. Önceden çok memnunum
Aysenuryk FulyAtik ben 1 kere gittim ondada cigdem hoca yoktu askin hocaya muayene oldum ikiside birbirinden harika😍
Aysenuryk FulyAtik yaa bisey sorcam benimde ozel saglik sigortasi var bi daha ki gittigimde 2 li tarama testi olcak onun icin bi ucret farki aliyolar mi acaba 😊
Mrveliz Nefesmom Merhaba bende keçiören etlikte oturuyorum. 5,5 aylık bir oğlum var? Bana takın olan var mı?
Yumos11 Aysenuryk bende çiğdem hocaya gidiyorum aşırı memnunum mükemmel biri hamileliğimin ilk zamanları çok zor geçti her şeyimle birebir ilgilendi halada öyle 🤗🤗☺️