SEVGi1990 Kızlar doktor aylin anıl arslan a gidiyorum ben özel muayenesi var dogumlari cukurambar koru da yaptiriyor cok tatli bi dr. 20+0 ım şuan yarın kontrolüm var. Dr değiştirmek yada dr. Arayışında olan yeni hamileler varsa öneririm
66_66mucizem Frdvs ben sızı gordum gebelık egtımı ecın ebe gelmıstı sızde ordaydınız nasıbe bak burdada karsılastık dogum yaptınızmı sız
FulyAtik dhm0653 benim ozel saglik sigortam karsiliyor para ödemeyeceğim ama 6500 veya 8000 emin degilim
Sedolii Sedaaa87 aaa cidden çok yakınız yalnız ben sezeryan olacağım için 38. Haftada felan alıcak ☺️☺️ Adım sedef bu arada 🥰🥰
Sedaaa87 Sedolii memnun oldum Seda ben de . Normal Doğum düşünüyorum ben şimdilik konuşmadık ama bir sorun çıkmaz inşallah .
Tazecikannecik Sedolii ben çok beğeniyorum, aşkın hocadan önce 3 doktor değiştdirdim. Aşkın hocaya hayran kaldım 😊 arkadaşım doktoruydu, arkadaşım diyor ki çocuk yapmak için 2 şeye ihtiyacım var kocama ve aşkın hocaya 😂
Sedaaa87 Tazecikannecik kesinlikle çok enerjik bir doktor. Bir insanın hiç mi modu düşmez , bir gün de mi morali bozuk olmaz. Bizlere hiç yansıtmıyor belki de. Mutlu hamileler olarak Doğuma girmek güzel
Ayseaysegok Hazal06 bn ılk lokmn hekıme gtmsdım suan gazi hastesnın özel bölümüne gdyorum.. Korudan memunmusunz