FulyAtik dhm0653 benim ozel saglik sigortam karsiliyor para ödemeyeceğim ama 6500 veya 8000 emin degilim
dhm0653 Ceyo00 hangi doktor randevu işlemleri Doğum ücretleri nelerdir Bilgi verirmişsiniz doktor bulamıyorum
Ceyo00 dhm0653 canım gazi hastanesinin özel hoca bölümüne gidiyorum 189 tl hoca ücreti yatırıyorum tahminler herşey devlete ait sadece hoca ücreti veriliyor normal doğuma hoca girmiyor ama sezeryan olursa giriyor onun ücretini 500 olması lazim amniyosentez yaptirmistim ona da 215 lira felan verdim
Elifelif1 Bsranurrr Ya evet 30 . Haftamda gitmeye basladım şehir hastahniesine çok sevdim doktoru 2 hafta sonra tekrar gel dedi hep menepoz ve kısırlıktaydı bende necati beye randevu aldım gittim oda aşırı aşırı iyi özel gibi ilgilendi resmen. Bakalım haftaya tekrar randevu alıcam belki yine necati beye bulurum
Sedaaa87 Sedolii ben de 31+2 ile aşkın hocanın hastasıyım. Nerdeyse aynı zamanda aynı yerde Doğum yapacağız , ayrıca adaş mıyız ne ?
Tazecikannecik Sedolii ben çok beğeniyorum, aşkın hocadan önce 3 doktor değiştdirdim. Aşkın hocaya hayran kaldım 😊 arkadaşım doktoruydu, arkadaşım diyor ki çocuk yapmak için 2 şeye ihtiyacım var kocama ve aşkın hocaya 😂
Aysnr_dvrnefe Serzeyy Bende 6.aya kadar Osman beye gittim, şuan devlette dinçel beye gidiyorum :) 8 ayımız bitmek üzere :)
Sedolii Sedaaa87 aaa cidden çok yakınız yalnız ben sezeryan olacağım için 38. Haftada felan alıcak ☺️☺️ Adım sedef bu arada 🥰🥰