Svldlrbsy sağlıkla büyüsün minnoş 🥰 gözünüz aydın. Bu arada bağlarız ederiz 5 kişi bastırır diyen hastane neresi çok merak ettim. Bende 29 haftalıkken kontrole gittim şekerim tansiyonum var ve hastanelerinde bebek için yoğunbakım ünitesi yok diye burada doğumunu yaptıramam dedi doktorum.hastane çantanı hazırla erken doğum olabilir dedi(şuan 31 haftalığım) korktum çünkü hiçbirşeyim hazır değil.neyse medipol megada yogun bakım var diyip oraya yönlendirdi.ordada doğum 4000 tl ile 5000 tl arasıymış. Kızımı doğurduğum hastane uzak diye gitmek istemiyordum mecbur oraya gittim (özel duygu hastanesi gop küçükköyde.bende halkalıdayım)... ordaki doktorumdan çok memnundum zaten.hastanede yoğunbakımda varmış. Doktorumuz tanıdı bizi.herşey normal suyun bebeğin kilosu vs dedi.halbuki diğer hastane bebek 29 haftalık 1850 gram çok iri falan demişti şekerden dolayı şişiyor benim bebişler. Uzun lafın kısası insan kime güveneceğini bilemiyor 🙄 rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla büyütmemizi nasip etsin 🤲🏻