40+1 Kasım annelerinden doğmayan bebek isyanında olaraktan sürekli şikayetçiydşm. Ama suanda 14.11. 2019 14.45 te kızını kucağına almış musmutlu Bi anne olarak yazıyorum bunu 😊💕
Öncelikle Rabbim hepinizi hayırla güzel sevinçli haberlerle kurtarsın ki sancı anında hepinize dua ettim.
38+4 Ken hastane değiştirme durumunda kalmıs ve post acmıstım size
Bugune kadar hersey iyi giderken doktorum bianda bebek kafası cok büyük normal dogum asla olmaz catı dar vakumla 5 kişi gelir karnına bastıra bastıra kollarını bağlayarak bebeğini dogurmak izorunda kalırsın ve normal doğum istersen ben yokum ama sezeryan istersen de 38+6 da ptesi günü gel 6 45 te ben sezeryan ederim seni dedi. Tabi ben yıkıldım ve bana sey diyo bebeğin vebalını ben alamam ömür boyu engelli kalır flan. İçim rahat etmedi napsam napsam devlet acile gittim sancım var VS die muayeneye. Bastan asagı muayene ettiler catın nasıl dedim bebeğin kafası asagıda bile deil, dogum anında catı belli olur normal dogum için Bi engel yok bebeğin 3. 250 gr dedi ki önceki hastane 4 110 gr demişti
Neyse ben baska Bi hastaneye daha gittim bu kez özele muayene olayım dedim. Muayene oldum doktorum cok ilgili ve sakin yapılı Bi bayandı bana herseyin yolunda gittiğini dogum anında mecburi zorunlu olarak Bi sıkıntı olmadıkça kimseyi sezeryana almayacağını söyledi. İçim rahatladı biraz. Neyse 3 günde Bi muayeneye cagırdı. 40+2 de randevumuz vardı 40+1de sabah 6.30 da suyum geldi kanamamla birlikte. Hastaneye gittik direk yatıs yaptılar su geldiği için mecburı suni sancı vermemiz lazım dedi. 8.30da basladı 11.10da sancılar gösterdi kendini. Doktorum ebeler hemsireler sürekli gelip kontrol ettiler eşim eşyaları almaya gidince hiç yalnız bırakmadılar sürekli yardımcı oldular bana dua ederek yürüterek ki Allah razı olsun cok cok iyileri. 2 cm le gittim saat bası 10 da 3 cm 11 de 4 cm oldu hemşire ve doktorum sürekli duşa gir rahatlarsın dediler pilates topu getirdiler. Meryem Ana otu ve Bi ayet yazılı kağıdım vardı ebeler onu suya attılar dua ede ede. Sancım cogaldıkca kostum dusa sıcak su tuttukça sancılarımın süresi azaldı tekrar muayeneye geldiler saat 2 de 9 cm olmus acılmam kos doguma gidiyoruz dediler 😍 allahım Bi heycan hepsı dua ediyodu arkamdan 4 yada 5. Sancım da bebeğim kaydı geldi ki dogum esnasında sürekli sümmess sebiile yesserah ayetini okudum herkes hayran kaldı sessiz sancı cekmem sessizce dogumum derken biraz derin yırtılmam oldu bebeğim iri ve güçlüydü 😂 masallah 🥰 neyse sonra odaya geldiler bütün hemsire ebeler hayırlı olsuna geldiler bebeğimle cok cok cok güzel ilgilendiler ki misafirlere de aynı şekilde öylelerdş. Demem o ki emin olmadıkça sakın kendinizi doktora bırakmayın arastırın sorun o şekilde hareket edin. İnsallah hepinizin benim gibi kolay dogumu sancısı olur 😊 hastanem özel nisa hastanesi, doktorum muhabbet haliloğlu ❤️ uzun oldu ama korkacak bişey olmadığını anlatmak istediğim için yazdım