gbza Elifveoglu ben yaptırmadım sonuç ne olursa olsun yapacak birşeyimiz yok öyle değilmi ama içim rahat etsin dersen yaptır tabi 😌 Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻❤
Rumeysaozcan Elifveoglu ben hepsini yaptırdım ama hiç gerek yokmuş hepsi renkli ultrasonda çıkıyor zaten testleri yapmayıp renkli ultrasona gir derim
Elifveoglu gbza yaptırmak istemiyorum aslında dediğin gibi sonucunda yapacak bi şeyimiz yok zaten ikili testte ve ayrıntılı ultrasonda bi şey çıkmamıştı şükür
Banu Ben ikiliyi yaptırmadım sadece burun Kemiğine ve ense kalınlığına baktı üçlü ve dörtlüyüde yaptırmayı düşünmüyorum rabbim me nasip etmişse o strese girmek istemiyorum
Papatyag Test sonucunda hoş olmayan bir durum çıkarsa ve buna bağlı olarak gebeliğe son verecekseniz yaptırın. Eğer her türlü kabulünüz ise ne gerek var ki test yaptırmaya.. ki o testler de yanılma paylarınında olduğunu gördük 😑
Handeaslan39 Zaten ikilide sorun çıkara genelde üçlü dörtlü yapıyorlar normalde yapmıyorlar diye biliyorum 😉