Mtzkuzum BusraMece hayırlısı olsun inşallah hakkımızda o kadar stres oldum ki ne yapacağımı şaşırdım 😔
BusraMece Mtzkuzum tabiki sağlıklı olsunlar en önemlisi o ama önce can sonra canan Allah bi sekilde kolaylığını verir insallah 🙇
BusraMece Mtzkuzum tabiki haklisin canım kimse evladina bisey olsun istemez ama dedigim gibi benimde açıklığım 0 sancım 0 41e kadar gelmezse suni sanci vericez dediler hic sezeryanin konusu bile gecmiyo eger ozel hastaneye gidiyosan özellerde bebek tekme atsa hadi hurraa sezeryana aliyolar istisnalar hariç tabii
Mtzkuzum BusraMece ilk olunca kıldan tüyden nem kapıyoruz. Doktoru dinlemezsem bişey olursa diye de aklım çıkıyor. Rabbim hayırlısını versin inşallah ☺️
GizemUzun Mtzkuzum aynı durumdayız 😔 bende 39+2 yim açılmam yok ve bebeğim çapraz duruyormuş kanalda değil Çarşamba gidicem o güne kadar kendi sancımla gitmeSem sezeryana alacak ve Sezeryan istemiyorum 😏
Mtzkuzum GizemUzun aynı kaderi yaşıyoruz şuan Çarşambaya kadar doğmazsa sezeryan olacağız sanırım bende hiç istemiyorum. Bu akşam suya Meryem ana otu koyup okuyacağım olursa artık olmazsa nasipte ameliyat varmış dicez artık
GizemUzun Mtzkuzum sancın var mı ? Benim hiç sancım yok olmadı da bu güne kadar . Bende mi koysam acaba
EmineTavan BusraMece canım benim 40+6 Ken bile 0 sancı 0 açılma vardı açılmak olöadıgı için doktor suni sancı bile verme gereksinimde bulunmadı boşuna acı çekme diye zaten bebeğin suyu azalmıştır acil sezaryene alındım mis gibi dogurdum 😊
Kumsal09 Benim de bugün 39+2 ne açıklık var ne sanci. Doktorum perşembeye kadar gelmezse hastaneye yatış yapacaksin dedi rahimi yumuşatmak için fitil koyacaklarmış bir de suni sanci verecekler.. Inşallah ise yarar korkmaya başladım şimdiden
Kumsal09 Elzndgn özele gidiyorum canim. Aslında şimdilik hicbir sıkıntı görünmüyor kilosu da 3150 ydi en son. Daha beklense beklenir bence ama doktorum nedense perşembeye kadar zaman verdi😕
Elzndgn Kumsal09 beklemekte cok zor aslında devlet 41 e kadar bekletecek beni en ideali ni yapıyor bence doktorun keske bana da 40 da suni sancıyı verseler