Pptyhanm Duuyguum uzanıp kalktıktan sonra daha çok ağrım oluyo böyle dövülmüş gibi oluyorm ayakta durunca sorun yok
Duuyguum Pptyhanm bende öyleyim işte kısmi felç yaşıyorum yataktan kalkarken sağa sola dönmelerden hiç bahsetmeyeyim o tam azap gibi zAten
[silindi] Duuyguum canım ada çayını ne için tavsiye ediyorlar biliyor musun Kaçıncı haftadan itibaren tüketmeye başladınız
Duuyguum Pptyhanm bende öyle yapıyorum belime tutuyorum vajinaya tutuyorum kimisi leğene oturuyormuş 😅
Duuyguum Pptyhanm bebek iyice düşmüş aşağı yüzünü bile zor gördük dr geldi gelecek dedi sancılarım da çıkmış Salı günü kesin Doğum kordon duruyor sorun yok diyor dr çok güzel konuştu Doğumun çok güzel ve rahat olacak dedi bana sende durumlar nedir
Pptyhanm Duuyguum canım benim çocuk 4ün üstüne çıkmış başıda kanalda değil sezeryan alırım yarın sabah dedi😔
Duuyguum Pptyhanm HAyırlısı olsun canm sağlık olsun sonunda nasıl olduğu önemli değil genel mi peki spinal mi
Pptyhanm Duuyguum spinal istiyorum görmek isterim en azndan. Ama çok ağladım kendimi çok hazrlamıştm nırmal doğuma.
Duuyguum Pptyhanm ben de normal i başaramazsam spinal isticem benim de başıma neler gelecek bilmiyorum ama suni sancı fitil sorsaydın dr a etki etmez miymiş
Yenianne65 Pptyhanm canım bol bol su iç vücut sussuz kalınca beyinde ki suyu kullanıyor oda aşırı baş ağrısı yapar bol su iç şifa olur inşallah
Pptyhanm Duuyguum hiç kanala bile girmemiş suni versemde senin sancın yok bebeği ite kalka getirmek ister bide olmazsa çektiğin sancıya yazık dedi
Pptyhanm Duuyguum kendi sancını beklersek de daha da büyür iyice zorlaşır dedi. Çıkarken zorlanır kolu falan düşebilir dedi
Duuyguum Pptyhanm HAyırlısı demekki ya ben şehir dışına çıktım bazı sebeplerden dolayı Doğumu Hatay’da yapıcam derya sağlam yalan oldu