Ozge1044 Kızlar 5+1 günlüğüz kasık agrılarım çok oluyor kalçama da vuruyor normal mi acaba bu rahim büyüdüğü için normal diyorlar ama korkuyorum bir yandan
Mart_annesi Ozge1044 gayet normal canim kanman leklenmen olmadğı surece ben 21 haftadym hala ağrım olyor bağzen :)
TunarinAnnesi Ozge1044 karnında şişkinlik qaz varmi canm 3+5 iz biz benim kol altlarimda batmalar var bide ince sızı giriyor kasıklarima adet olucam sanıyorum sağ bacağima da ağrilar giriyor
Betulsna Ozge1044 Ayy Bnde de oluyor kasıklarıma bir sancı vuruyor diyorum sanki adet olucam. Ama 5-10 dk sonra geçiyor. Ağrı vurdukça bende korkuyorum. Henüz hastaneye gitmedim 5+6 oldum bende.
Ozge1044 TunarinAnnesi aynı bende öyleyim canım gaz da aşırı var hasta oldum sanıp lavaboya koşuyorum sürekli
Nslhnakn Ozge1044 benimde ilk zamanlar kasık ağrım çok vardı, hatta öyleki bir tanesi çok şiddetliydi ağrısından duramayıp hastaneye gittik ama her şeyin yolunda olduğunu ve normal ağrılar olduğunu söyledi. Çok şükür geçti arada ağrım oluyor şimdi
Bhr_cglyn Bizde 5+3 🙈👶🏻 Benimde karnımda şişlik gaz var geceleride bel sırt ağrım oluyor. Doktora gittim normal bunlar dedi haftaya keseyi göreceğiz inşallah dua edin kuzular Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarımıza bebeklerimizi 🤲🏻♥️
Mrysen Bhr_cglyn bende 5+2 oldum aynı şeyler bende de var baş dönmesi çok oldu bu aralar inşallah hemen geçer 😊
Glcnapo Bhr_cglyn merhabalar bende 3+3 ben kesemi gördüm rabbim sizlerede görmeyi nasip etsin inşallah. 😍 çok uzanmayın günlük yürüyüşler yapın 20 dk yı geçemeyecek şekilde rahme kan gitmesi gerek aynı zamanda gaz içinde iyi geliyor 😊 bol bol su tüketin birde ✋🏻
Aynurnaz Gayet normal akışına bırakın herşeyi kanama vs olmadığı sürece olacak şeyler bunlar dr kontrolünü ihmal etmeyin