Destkar Ozden_ozkan evet bana da bunları tavsiye etti şu an uyguluyorum.İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur
Destkar Deniz_1987 çok teşekkür ederim canım desteğin için,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.Bundan sonraki sürecin sorunsuz geçer umarım🌸
Deniz_1987 Destkar Allah razı olsun canım Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah🤗🤲
Mehtapp93 Bahar33 nasıl yapılacak bişey yok progestan iğne yapar ilaçlı serum takar takip edilirsin. Bazı doktorları anlamak çok güç
Mehtapp93 Bahar33 Bahar33 hanımefendi ben progestanın iğnesinden bahsediyorum. Oturup bütün yorumları okumadım sadece arkadaşa yazdım. Evet hastanede gözetim altında olması gerekiyor o hastanın. İkiz gebelik geçiren Bi tanıdığımın olmuştu doktoru tatildeymiş bir gün beklediği için Bi bebeğini kaybetti. Herşeyin önlemi alınması gerek sonra üzülmemek için.
Bahar33 @Mehtapp93 ayrıca biraz araştırırsanız bazı doktorlara göre düşük önlemede etkili bazı doktorlara göre de düşen bir bebeği hiç bir şekilde engelleyemediğini öğrenirsiniz progestanın
Mehtapp93 Bahar33 tek çözüm progestan sanıyorsunuz galiba. 1 hafta önce yattım bende cuma gecesi serum yedim ilaçlı ik tane
Destkar Elo78 hayır maalesef kesilmedi tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor aralıklarla da iç çamaşırıma leke şeklinde.Progestan ikiye çıkardık ama bilmiyorum ne olur
Destkar Humi çok ne kadar bilmiyorum aslında bir gebelik için çok diye nitelenebilir sanırım fakat hiç sancım yok,doktorum adet kanaması şeklinde mi diye sormuştu, adet kanı gibi de değil.Ben aşırı kanamalı regl olurum normalde öyle bir kanama değil.
Humi Destkar o zaman bir sorun yoktur bendede olmustu cunku gunluk ped koyuyordum 3-4 tane gunde degistiririyordum. 17+4 haftalik cok sukur. Icini rahat tut 🙏
Destkar Humi senin neden olmuştu peki canım,nasıl geçmişti?Pıhtı görmem beni şüpheye düşürdü acaba düşük yapmış olabilir miyim diye ama çoğu kişi de düşük yapsan ağrın çok olur dayanamazsın diyor.Daha önce tecrübe etmeyince insan bilemiyor
Humi Destkar yerlesme kanamasi herkeste farkli oluyormus benimki uzundu progestoronla ikinci kullanimda kesildi ama dedigim gibi 6 gun kanamam olmustu. Ne zaman doktora gidiceksin? Bu arada regl agrisinin biraz daha siddetlisi oluyor bulundugun aya gore siddet degisiyor.
Destkar Humi Az önce doktordan geldim,gebelik sonlanmış parçaları düşürmeni bekleyeceğiz düşmezse kürtajla temizleyeceğiz dedi
Supriz Destkar canimm cok uzuldum ama Allah herseyin hayirlisini versin. Sen iyi ol da tekrari nasip olsun insallahh 🤲🏻