Duygubelis ZeynepYavan benim kan grubum o rh negatif baba pozitif çocukta pozitif olarak doğduğu için uyuşmazlık çıktı
Nesrn34 Normalde özeli istiyodum ama yengemde Kanuni’de yaptı çok ilgililer felan dedi bu yazıyı okuyunca biraz ısınmaya başladım bakalım Rabbim nereyi nasip ederse orda olucak 🤲🏻
Baloglummmmm Duyguuu_G_M doktora iletmen gerekiyor bunu bildiğim kadaryla hatta arkdsımın bebegını erken aldılar kanı değişcekler diye
Duyguuu_G_M Baloglummmmm Dr’umuz biliyor. Kan uyuşmazlığı iğnesi de oldum sanırım 28. Haftadaydı. Doğduktan sonra da iğne olacakmışım ama bebekle ilgili herhangi bişy söylemedi hiç. Bu kontrolümde soracağım çok teşekkür ederim 🙏🙋♀️
Elifaltinn Duygubelis allah analı babalı büyütsün inşallah bende kanunide yapmayı düşünüyorum bir defa acile gittim çok memnun kalmıştım ama dün kontrol için gittiğimde hiç memnun kalmadım çok ukalaydı doktor inşallah dogumda iyi insanlarla karşılaşırız
Duygubelis Elifaltinn inş ben iyi insanlara denk geldim hep pozitif düşündüm güldük muhabbet filan ettik hatta doğumum güzeldi ama işte dikerken başkası geldi kanama durmadı diye tekrar yırtık bulup dikene kadar canımı çok yaktılar ama şimdi hatırlamıyorum bile normalde doğumdan sonra attıkları dikişi hiç hissetmemiştim
hilalyunus Duygubelis Gözün aydın canım.. inşallah bebeğini en kısa zamanda kavuşursun.. birşey sorcam ben 37 haftalik oldum bugün ama salı gününden beri sancim var.. belim adet olacak gibi ağrıyor kasılmalar var.. nst de sancı çıktı ama açılma yok daha sürer mi bu ağrılar ilk gebelik🤔
Duygubelis hilalyunus nst de hafif sancım çıkmıştı iki gün boyunca egzersiz yaptım sonra sancılarım şiddetlendi o gün sabahı benimde adet olacak gibi sancılarım başlamıştı
Duygubelis Duuyguum sancılarım 5 dk da bire düştüğü zaman bir damla kan geldi ve sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duydum hastanede açılmama baktığı sırada kanama gelmeye başladı suyumu son dk doktor patlattı zaten
hilalyunus Duygubelis](src) Duygubelis Benim nst de sanci 100lerde çıkıyor ama açılma olmamış sanci çok ama gece sancıya uyanıyorum resmen.. egzersiz yapim bende
Melegimmmm Duygubelis Duygubelis bizdede kan uyuşmazlığı var kızımda pozitif doğdu ama sarılık yaşamadı
Duygubelis Duyguuu_G_M ilk kızım negatif olarak doğduğu için hiç sarılık filan yaşamadım ama bu bebeğim pozitif kan grubundan doğdu doktor bundan kaynaklı olduğunu söyledi
Duygubelis Mtzkuzum işte plates topu ile yapılan haraketler squat filan birde müzik açıp dans ediyordum kızımla filan bir hafta öncesinde bir cm lik açılmam vardı
Mtzkuzum Duygubelis benim hiç açılmam yok yalancı sancım bile yok. Evde herşeyi ben yapıyorum evi süpürmek haricinde ama nasip bakalım ne olacak Çarşambaya kadar vaktimiz var.
Duygubelis Minik_fasulyem Vala özelde bunların hiçbirini yapmamışlar dı bana birşey olduğunda hep kanuniye sevk ediyorlardı dedim doğumu neden orada yapmayım hep bebeğim hemen müdahale altına alındı aksi halde her özelde yoğun bakım olmadığı için çok stres olabilirdim peşinden hemşire geldi sakın üzülme senin elinde olan birşey değildi diye destek verdiler
Duygubelis Af072019 hiçbirinin ismini bilmiyorum o an açıkçası aklıma bile gelmemişti gece gittiğim için doktorlar saat 4 gibi değişti bayan bir doktor doğumumu yaptı çok destek oldu doğurtcam şimdi seni çok güzel açılman vs diye
Duygubelis Doğumdan sonra da yönetimden bir bayan geldi şikayetleriniz varmı siz bizim değerli misafirlerimizsiniz önerileriniz çok önemli filan doğum nasıl geçti odanızdan memnunmusunuz filan bende şaşırdım baya devlet hastaneleri eskisi gibi değil
Duygubelis hilalyunus çok faydası var annemle ablam olmasına rağmen evin tüm işlerini ben yapıyordum bilerek tabi çok zorlamadan sürekli haraket halindeydim
hilalyunus Duygubelis Bende ev işlerini yapıyorum zaten normalde de yerim de duramıyorum ama bizim oğlan direniyor 😂
EzgiRima Duygubelis öncelikle geçmiş olsun, rabbim insallah sağsalim kavuşmak nasip etsin. Kaç haftalıktı dünyaya geldi bebek ?