Bensuu 9 haftalık hamileyim,3 aylık evliyim, eşimden şiddet görüyorum🙁 napıcağımı bilmiyorum, yardım edin 🙁 ailemde bilmiyor şiddeti
Busranrunal Bensuu nedenli ya da nedensiz şiddet uygulaması hic bir koşulda kabul edilebilir değil bana sorarsan . Ben olsan yüzüne bile bakmadan çeker giderdim
Aysealty Bensuu gercekten okudukca kahroluyorum ya neden hemen cocuk yapıyorsunuz anlayamıyorum gercekten kafayı yicem😔yazık günah degil mi karsınızdaki insanla en azından bi 7-8ay evliliğiniz oturana kadar yasayıp sonra cocuk yapsanız.hamileyken eşine şiddet gösteren cocuguna doguncada gösterir heleki para için✋Erkek olsa babasını örnek alcak öyle büyücek kız olsa sizi örnek olcak annem katlanıyor demekki normal dicek.yazık gercekten Allah eşinize merhamet versin biraz inş
Cansummm Bensuu sebep ne olursa olsun şiddet katlanılabilir bir durum olmamalı hele ki hamileyken😔 eşini sakın alttan alma ona karşı dik durmaya çalış ve ailenden gizleme emin ol sen kimseye söylemedikçe o diyecektir ki nasıl olsa kimseye söylemiyor ben canım istedikçe istediğimi yaparım. Senin kimsesiz olmadığını bir ailen olduğunu ona hatırlatman lazım gerekirse ayrılmayı teklif et ama başbaşa değilken yanında kendi ailenden biri varken kendini bebeğini ona karşı korumalısın. Ama sessiz kalma lütfen ailenle mutlaka paylaş.
Bensuu Düğünde yaptıkları bilezikleri istedi borçları için vermedim arabanı sat dedim 40 bin tl lik borcu 15 bin tl kapatmaz die ona destek olmuyomuşum, maddiyatçıymışım dün akşam yine boğazımı sıktı ayağımı burktum canım çok yanıyo , verdim herşeyi yüzüklerimi bile al sat hiçbişe isyemiyorum diye , bencilmişim ben tazminatımı aldım , onu vermiyomuşum , derdi para
Lamelif Bensuu off keşke parası yoksa basit bir nikah yapsaydınız aynı şeyleri zamanında annem yaşamış ve tüm altınları babam tarafından gerekli gereksiz şeylere harcanmış ama hiç bir zaman fiziksel şiddet olmadı gerçi sözlü şiddet de çok fena Allah yardımcın olsun bence annenle paylaş o akıl verir sana
hande123 Bensuu canım benim istediğini vermişsin o da baskıyla zaten bunu yapmaya çalışıyormuş sana vermeseydin keşke iyi düşün bu şekilde evlilik nereye kadar gider yarın bigün sendeki o parada kalmayınca ne yapacak ? Kendine acı verme bi psikoloktan destek al burdaki insanlar sana ne kadar yardımcı olabilir git bi hastaneye derim
Teachermom Bensuu ben her ay dört milyar maaşımı veriyorum, dugundeki her seyimi, kredi kartimi verdim ustune kredi cektim onun işi için, üstüne siddet görüyorum üstüne haftasonlari ailesine akrabalarina hizmet ediyorum.Borclarini ödüyorm evin esyalarini bana yıktı. kavga esnasında benim evimden esyalarimdan beni konuyor cantani al git bu evden diyor. Bosver verme hic bir kuruşunu. Versen de daha cok azar benimki gibi
Bensuu Bebeğimi de aldırmak istemiyorum 🙁 çok kötü durumdayım, salonda uyudum, annesi ve babası ile yaşamayı bile kabul ettim ama yaranamıyorum
Busranrunal Bensuu tabi ki aldırma canim bebeğini onun suçu ne . Sakin alttan alma bak sen alttan aldıkça o her zman daha fazlasını yapacak ailene durumu acabilirsin gerçekten yoğun bi şekilde şiddet gösteriyorsa bir ömür öyle sürmez
Elifim Bensuu peki eşiniz size bunları yaparken neden ailesi bişey yapmıyor aynı evde yaşıyosanız onun ailesi herşeyi görüyosa senin ailenin en azından bilmeye hakkı var kim oluyoda senin üzerinden borç ödüyo sana mı sormuş borç yaparken ilerde doğum paranı süt paranı da alır bu senin elinden çocuğunun hakkını vermek istemezsende yine şiddet uygular benim bi arkadaşım babasının başı yere eğilmesin diye yıllarca şiddet gördü ama babası kızımın başı yere eğilmesin diye düşünmedi bile şuan imam nikahı kıyarak annesine kuma getirdi hemde kumaların biri gidiyo biri geliyo Allah yardımcın olsun daha yeni evlisin çocuğununda bi canı var kalp atışları bile var çocuğuna dört elle sarıl dualarım seninle
Bensuu Nikah oldu takılan para ve altınlar annesi aldı, bebeğim ve ben napıcam bilmiyorum benim derdim şiddet var karnımda bebeğimle 🙁
Lamelif Bensuu e o zaman neyin borcu için altınları istiyor düğün yapmadıysanız parası yok evlenmeyi biliyor. Sen canını sıkma yine bebeğini düşün
Ceyduygu Bensuu Bende bileziklerimi verdim ama esim istemedi hic. Aynı zamanda tazminatta öyle istemedi ben verdim hesap kartımı. Hatta bigün cok sıkısmıstı bana hic soylemez ama ben anladım alyansımı verdim cok üzüldü ama almak zorunda kaldı sonra toparlayınca gidip benim istedigim yüzügü aldi. Banada bu sekilde baskı yapıp isteseydi bende vermezdim. Seni aldıysa bakmak zorunda ayrica tazminatta bileziklerde senin hakkin vermek zorunda degilsin. Ailene kesinlikle anlatmalisin hatta bence git bi süre ailende kal akli basina gelsin. Sakin susma siddete asla susma. Ileride bebeginin böyle bi babayla büyüyüp babasindan nefret etmesine izin verme. Bende böyle bi ailede yetistim babami bi sene gormesem aklima gelmez. Bebegin icin susma
Bensuu Anneme gidicem konuşcam sonra napıcağıma karar vericem , çok zor bir durum onlarla pskoloğa gidicem, kayınvalidem gitme die durup şiddet göremem annemlere herşeyi anlatıcam dedim , artık bebeğim ve ben benim için önemli olan
Kibarbaby Aysealty en nefret ettiğim cümle ‘Neden hemen çocuk yapıyorsunuz’ siz şuan eşinizle iyiyseniz bi sene sonra şiddet görmeyeceğiniz ne malum?
Esen Teachermom ben profilisne baktım hep bu tarz şeyler yazmışsın. Sen ekmeği elinde eğitimli.bir kadın olarak bunları.sineye cekersen cocugum.icin katlanıyorum dersen kocamdır vs dersen egitimsiz kendi.ayaklari.ustunde duramayalar ne yapsın. Bırak anne babanı arkanda durmazlarsa o maaşla cocugunada kendine de fazla fazla bakarsın. Çocuğun annesinin böyle bi kadın olmasindan mutlu mu olucak sanıyorsun belki bu durum.obu kötü alışkanlıklara.iticek.ve bir gün bi.tek.seni suclayacak bu adami boşasaydım diye. Birde sen bir eğitimcisin kendin gibi kiz çocukları yetistireceksin. Vayy o evlatların haline yazık.cok.yazik
Dogabebek Teachermom profilinize girip yorumlarinizi okudum. Hep esiniz ve ailesinden cektiklerinizi anlatmissiniz. Aile terapistine gitme isteginizden bahsetmissiniz. Bende aile danismanligi egitimi aldim meslegimi yapmadim ama bu konularda bilgim var. Esinizin ailesiyle ciddi bir baglanma problemi var sizi ve bebeginizi degil kendi ailesini aile olarak goruyor. Sizin yaptiginiz bu fedakarliklar karsisinda size siddet uygulamasi sizin karsinizda ezildigini ve sizi gozunde degersizlestirmeye calismasindan olabilir. Tabiki esinizle ve sizinle gorusulmeden boyle yargilamalar yapmam dogru degil ben bilgimi ve kisisel gorusumu yazarak yorum yapiyorum. Siz egitimli kendi ayaklarinin uzerinde durubilen bir kadinsiniz ondan ayrilarakta bebeginizi cok daha iyi kosullarda yetistirebilirsiniz.
Ladess Ailenle paylaşmalısın bu durumu ,ama malesef eşin değişmez ,çocugunu doğurmak istiyorsan eğer kendine bir yol çiz ,kötü ki yuva yıkmak zor ,kararını iyi ver ve devam et,güçlü ol ,dua et ,yoluna devam et ,Allah yardımcın olsun ,kimseden korkma ..
Bensuu Anneme gidicem dedim bana dediği şey git ve bi daha gelme, giderken evin anahtarını bırak , gidicem ailemin yanına anlatıcam herşeyi melek yüzlü bildikleri damatlarının bebeğime ve bana nasıl davrandığını anlatıcam rabbime sığınıyorum yavrumla🙁
Bsrayldrm Bensuu en doğrusu şükürler olsunki sığınabileceğin bi ailen var😊 ailen arkandaysa boşuna çekme bu adamı