Hatce06 ErvaVeBebegi inşallah küçülüyordur😂 Cok duydum küçülür diye ben 5 aylık hamıleyım göğüslerim televizyonda süt reklamından çıkan ineklerin göğüsleri gibi😂 Karnımdan yarım saat önde gidiyor 😂
Osse Hatce06 ahahaha ne güldüm ya 🤣🤣🤣🤣 bende bekarken anneme hep göğüslerim küçük derdim o da ses etme küçük olsun daha iyi çocuğun olursa görürsün demişti. Şimdi anlıyorum ki daha hamileyken göğüsler şişiyor sütyenlerimin hiç biri olmuyor eski gömleklerimin önü kapanmıyor 🤣🤣🤣🤣
ErvaVeBebegi Hatce06 hahahaha ayy canim ne güldüm inan ben farkli durumda degilim sütyenlerim olmuyor daha sanki gögüslerim patliycaklar yaa 😂
Bsnrck Osse bende bekarken büyütmeye calisanlardandim 😂 yağlarla masaj, sicak soguk su kompresi yapmadigim sey kalmadi simdi gebelikten büyüdü biraz.böyle kalsin istiyorum ama hamileligimin sonuna kadar daha buyurse naparim bilmiyorum😂😂
Hatce06 Osse 😂😂 benım hep büyüktü 😂Şimdi devasal oldu evlendıgımde 90dı simdi 100 😂 Toplayıcı sütyen aldım o bile toplayamadı benım göğüsleri 😂
Motheroftwo ErvaVeBebegi zayıflamaya da bağlı olarak değişiyor benim eskiden 90 dı ilk çocuğumdan sonra 75-80 taktım ikincide de aynı şekilde baya büyüdü süt doluyor boşalıyor doluyor boşalıyor ve bildiğiniz sönüyor 😀 yani emzirmeyi bırakınca 80 den daha bile küçük olabilir
Hatce06 ErvaVeBebegi 😂😂😂toplayıcı al canım benımkıleri pek topladığı sayılmaz ama silikonlu ve destekliden iyidir 😂
ErvaVeBebegi Hatce06 ayy kiz güldürdün baya 😂😂 insallah yine eski büyüklügüne gelir evet eskisi gibi toparlanmis olmazda ama insallah yinede kücülür yaa 😂
Cans Aydaozk 🙈🙈 Oh ne güzel gülelim 🤗 güzelleşelim . Tek derdimiz afroditlik olsun 🌸 Minikler sağlıklı gelsin de 🤰🏼🍬
ErvaVeBebegi Melegimveben insallah daha neler var dert ettigimiz ama yeterki yavrularimiz iyi olsun 🙏🏻😍
Seilz ErvaVeBebegi benim ki çok büyüktü Doğumdan sonra daha da büyüdü 😊😂🤗 emzirmeyi bırakınca eski haline döndü canım 😊 şimdi yeniden hamileym 🙈🤗
ErvaVeBebegi Seilz ayy Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah 😍 cok sevindim adina ve eski haline geldigini duymak da sevindirdi beni sagol 😍😂