Tugce1803 Deletedmom2224 Valla içimden geçeni yazmışsın kendimi tutamadım😂Biz zaten herkesin gebe olmasını isteriz. Ki ben kendim 15 aydır uğraşıyorum o lh testinde gebelik yok ama yok dedik diye kötü olan biz olduk🙈
Deletedmom2224 Tugce1803 E yani neden insanların hamile olmasıni istemeyelim ki ben 3 sene bekledim o mucizeyi o yüzden umutlanmasin diye olmadığına ikna etmeye çalıştık ama çok bilmiş olduk 😂
Alismomi Deletedmom2224 ben de 2 senedir bekliyorum evlat hasretini de gayet iyi biliyorum burda gebelik testlerini paylaşan kadınlara en az kendileri kadar seviniyorum. Ama olmayan bişeyi de varmış gibi göstermek çok saçma.. neyse 😬
Mehsu Sevoeco25 Katılıyorum sana canım belki yardımcı olmak istiyorlar ama olmuyor malesef mesela her silik çizgi hamilelik olmuyor çok şükür gebeyim ama hamile kalmadan önce 2 kez başıma geldi iki kez kesin hamileyim diye hastaneye gittim tüm umutlarım kırıldı ve her negatife gebelik değil demek doğru değil herkesin vücut yapısı bir değil fikir vermek doğru öneride bulunmak doğru ama kesin eminim gibi kelimeler geçen yorumları doğru bulmuyorum çünkü herkesin yasadığı üzüntü veya sevinç bir olmuyor etkilenme oranlarımız bir olmuyor
Alismomi Deebg senin daha günün var bence bekle canım. Şu an belli olmaz inşallah güzel haberlerle gelirsin biz de mutlu oluruz🤲🏻❣️❣️
Deletedmom2224 Alismomi Valla yapacak bisey yok kendileri bilir 🤷♀️ Rabbım en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallahhh 😊💕
Bellasss Alismomi Merhaba kadın doğumcunun yanında çalıştıysanız size sisitemle alakalı bir tartışma açmıştım. Bilgi verebilir misiniz rica etsem ? Profilime girip. Şimdiden teşekkür ederim
Bellasss Alismomi Devlet hastanesinde gebelik teşhisi olup sistemde öyle kaldıysa yollar içinde o teşhis kürtaj olarak karşımıza çıkar mı peki? Operasyon özel bir muayenehane de oldu.
KeremAsafmoOoOom Sevoeco25 sende o cok bilmiş arkadaşlara sorma gereği neden duydun o zaman madem bişey bilmiyorlar kendinizle celişmeyin
Oguzaysel Gebelik testi yapmak varken neden ovulasyonla kendinizi üzüyorsunuz ki bence yorum yapanlar değil siz üzmüşsünüz kendinizi bi test alıp yapacaktınız , hayırlı olsun bu arada
Bellasss Alismomi devlette çalışan sorabileceğiniz biri var mı? Burası küçük ben soramıyorum malesef. Yoksa gider sorardım
Bellasss Alismomi Tamam lütfen enine boyuna sorar mısınız? Gizledim enabızdan herşeyimi. 5 yılı aşkın süre önceydi. İkincisi sanki özel bir hastanede enfokskopide narkoz verilirken hayal meyal bir kürtajdan bahsedildi gibi oldu bana. Asıl yapacakları odada yapıldı belki o işlem kimse artık ben üstüme alındım. Benimki özel muayenehanedeydi. Sadece devlet hastanesinde ultrason da görmüştü ta o zaman gebelik demişti. O da sistemde sonrasında ne olarak görünüyor. Görünüyor mu bilmiyorum.
_vesileaksoy Sevoeco25 arkadaşlar çok bilmiş değildi sadece yanılma olabilir diye seni umutlandırmak istememişlerdi yoksa kimin sana neden garezi olsun ! Gözün aydın
Alismomi _vesileaksoy aynen arkadaşım umutlandırmak istemedik sonra üzülüyor yıkılıyor insan 2 yıldır kaç kez gebelik testi yaptım yıkıldım.. gerçekten gebelik olsa paylaşırdı diye düşünüyorum. Umarım vardır herkesin kalbine göre versin rabbim ❣️🙏🏻