Sevoeco25 Avülasyon testiyle bakmıştım burda çok bilmiş arkadaşlar gebelik değil negatif dedi ama gebeyim lütfen bilip bilmeden stres etmeyin kimseyi
Mavismom Sevoeco25 canım beta hcg kaç çıktı? Ben de ovülasyonla deniyorum silik çıktı ama bilemedim.. yardımcı olursan sevinirim 🙏🏻
Sevoeco25 Nehirkaya25 sağol kuzum benim 😍😘 nurda avülasyon testim silik cikti gebelik yok dediler normal test yaptim gebeyim
Sevoeco25 resimag.com/p1/631dc7feb2b.jpeg kızlar buda şimdi yaptim avülosyonla yaptim ilk silik cikti buraya attim kimse inanmadi
Tgcycl https://i.imgyukle.com/2019/11/16/RREhCs.jpg Üstteki bugün yaptığım ben de kan verdim şimdi bakalım sonuç ne
Mavismom Deebg yarın günüm. Normalde ovülasyobla gebelik çift koyu çizgi olumca belli oluyormuş ama arkadaş silik çizgiyle öğrenmiş o yüzden merak etm ben de
Deebg Mavismom benimde koyulaşmaya başladı ovulasyon ama tam koyu değil canım bilmiyorum ondan sordum
Deletedmom2224 Sevoeco25 o çok bilmiş arkadaşlardan biri benim canım. O ovulasyon testinde şimdide söylüyorum gebelik yok. Madem öyle normal gebelik testi alıp yapacaktın stres olmayacaktın milleti igneleme tekrar söylüyorum o ovulasyon testinde gebelik yok.
Alismomi Deletedmom2224 ağzın bal yesin.. diğer postta anlatamadık bir türlü.. gebeyim diyor ama beta kaç diyenlere cvp vermemiş test sonucunu atmamış.. ovülasyon silik iken gebelik olmaz yanlış bilgilendirme yapma canım benim. Sevoeco25